kingpin Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ya bi spyware dosyası var makinada sanırım bir türlü bulup silemiyorum her seferinde ana sayfayi find4u diye salak bir siteye yönlendiriyor deliricem nasıl engelleyebiliriz ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Ya aynı sorunun benzeri bende de var çok aradım ama bulamadım.... Sen yinede Norton varsa bir ara makinayı...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 o banada olmuştu bidefa yine patilerden aldığım bi bilgiye gore internet ozelliklerinden sayfayı boş kullan'a tıklıyomusun About Blank yazısı çıkıyomus daha sonra tekrar açıyomusun aynı yeri az çnce bahsettiğin site çıkıyomus onu ordan silince sorun halloluyomuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 silemiyorum ya. deliricem.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Onun bi yolu vardı ama nasıldı. Sen en iyisi format at. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 formatla falan uğraşamam ne yazık ki o yüzden daha makul çözümlerinizi bekliyorum :([signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar