Chemical Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 gaza gelme len[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: Dorsia, 25 Mart 2004 00:51 tarihinde demiş ki: ...Zaten Serap'in bir fetisi vardi bir gun bunlar Sunduz le konusurken beni Serap'in kizina damat vermeyi kararlastirmislar falan. Ben dumurdum yani benim suratima bunu soylediklerinde, diyecek laf bulamadim!!! Vaay, abimiz insanlarda yeni fetişler uyandırmış: Dorsia Fetişistliği...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 iyi güzel çok sevindim valla :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar