Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurdistana 15 milyar dollarlik golf sahali proje..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
doğudaki topraklarımızı korumak adına savaşan insanlar sizce ülkenin muhteşem bağımsızlığı ve bölünmezliği yüzünden mi savaştılar yıllarca yoksa kendilerine ait toprakları yabancılara hibe etmeme amacı ile mi? bu soruya cevap verin öncelikle. siz herkesi vatansever falan zannediyorsunuz herhalde. yok öyle birşey. kurtuluş savaşının başarılı olabilmesinin en önemli nedenlerinden biri köy ağalarının topraklarını vermek istememesidir. o yüzden savaşa girdiler top yekün. topraklarına dokunmayacak olsalar kılları kıpırdarsa adam değilim.

o açıdan ben de verin gitsincilerdenim kesinlikle. karadeniz bölgesinden iç anadolu bölgesine doğru bi sınır belirleyip, antebi de alıp hataydan sonrasını verin gitsin. ülkede ne kadar kürt varsa da sınır dışı edersin. istanbulun nüfusu 15 milyonan 3 milyona falan düşer.
Mesaj tarihi:
Benim gorusum de yol yakınken ayrılmakta fakat o topraklarda sadece kürtler degil türkler de var, kac nesildir orda dogmus buyumus türklerden bahsediyorum. Bu sefer de onlara haksızlık olur,yasadiklari topraklari vatandan ayirmak. Bu haliyle iki ucu boklu değnek.
Mesaj tarihi:
Mesajlar hakatten şaka gibi , topraklarımızdan bir avuç bile vermeyiz kanımızı canımızı feda ederiz denilerek okadar kanla beslenmiş topraklar savunulmuş korunulmuş , bir de şimdi şu yazılan mesajlara bakın.

Bu mesajları yazanlar o topraklara kanlarını döken şehitlere insanlara ne diyecekler ?

Ayrıyetten forumda ırk ayrımcılığı yapmak yasaktır , gidin ırkçılığınızı kendi ortamlarınızda yapın , çok cesaretiniz varsa buraya değil çıkın ırkçılık yaptığınız ülkeden defedilmesi gerektiğini söylediğiniz kürt asıllı insanların suratına söyleyin.

Forumu dingonun ahırı şeklinde görüp , ağzınıdan çıkanı kulanığınızın duymayacağı şekilde mesajlar atmayın lütfen. O genelleme yaptığınız kürtler geçmişti türklerle canla başla kardeş olarak kanlarını topraklar için feda etmişlerdir. Orduda birçok kürt paşa vardı üst rütbeliler vardı. Bunlar hayal mi ? Ölen kürtler , savaşan kürtlerin hepsi toprak sahibimiydi de savaştılar şehit oldular ? Şu an bile bu ülkede kürt olmayan bir sürü vatan hani var , kürt olunca vatan haini , kürt asıllı olmayınca vatansevermi olunuyor ?

Allah aşkına zırvalamayın.
Mesaj tarihi:
Hardter said:
zilyon yıldır adam türkiye sınırları ıcınde kürt kökenli olarak oturuyor zilyon yıldır oturdugu türk topragına kendı devletini kurmak ne oluyor hainlik olmuyormu?madem kürtçe konuşmak istiyor rahat takılmak ot esrar gasp tecavüz rahat yapmak istiyor o zaman git k.ıraka

Bu yazdıkların su an doguda zaten rahat bir şekilde yapılıyor.

Elektrikleri kaçak.
Suları bedava.
Vergi yok.
Kaçakçılıklarına göz yumuluyor.
Töre diye her boku yiyorlar.

Neden gitsin?
Mesaj tarihi:
hiç kasmayın, amerika orda diye gürlüyorlar şu an.

türkiye kendini bir AB ye yaslasın, ekonomi toparlasın amerika ordan çekilsin. süt dökmüş kedicik gibin olurlar onlar.

kaç bin yıldır devlet kuramamış adamlar şimdi kuracak da türkiye'ye sorun olacak eheiheihi...
Mesaj tarihi:
Mumu said:

... o açıdan ben de verin gitsincilerdenim kesinlikle. karadeniz bölgesinden iç anadolu bölgesine doğru bi sınır belirleyip, antebi de alıp hataydan sonrasını verin gitsin. ülkede ne kadar kürt varsa da sınır dışı edersin. istanbulun nüfusu 15 milyonan 3 milyona falan düşer.

Hangi güçle sıfatla o kadar vatandaşı ülkeden atacaksin merak ediyorum.
Mesaj tarihi:
Mumu said:

... o açıdan ben de verin gitsincilerdenim kesinlikle. karadeniz bölgesinden iç anadolu bölgesine doğru bi sınır belirleyip, antebi de alıp hataydan sonrasını verin gitsin. ülkede ne kadar kürt varsa da sınır dışı edersin. istanbulun nüfusu 15 milyonan 3 milyona falan düşer.

en son konda'nın araştırmasına göre toplasan zaten 6-11 milyon kürt var tüm türkiye'de. mgk raporuna göre de 2 milyon civarı şehirleşme, türkleşme yolunda.

istanbul'da da 3 milyon falan kürt var.

toprak verip yollamak da fena fikir değil.

xieon said:
Hangi güçle sıfatla o kadar vatandaşı ülkeden atacaksin merak ediyorum.

sıfat kolay "sarı çizmeli mehmet ağa" güç de kolay 70 milyon-11 milyon civarı falan. bir kere olcak sonuçta. güneydoğu yıllar beri toplamda 350 milyar$ zarar yau. ne gerek var.

(iş bu mesaj yazarının görüşlerini tam olarak belirtmeyip, "öyle başa böyle tarak" minvalinde bir cevap yazmak için özel olarak imal edilmiştir.)
Mesaj tarihi:
Ha arada bir de Age of Empires in falan başından kalkıp gerçek dünyaya karışın. Kim kimi öldürüyormuş kimi ülkesinden atiyormuş 11-12 milyon insan borumu.
Mesaj tarihi:
oyy abilerine olan sevgin ve güvenin gözlerimi yaşarttı. diyelim ki bir şekilde güneydoğu türkiye den ayrıldı. sen ben kürdüm diyenin batıda barınabileceğine nası imkan ve ihtimal veriyorsun bilemedim.

hem zaten kongrelerden görüyoruz gitmek istiyorlar? sadece yol veriyoruz biz aa.. kötü bişi de yapmıyoruz ki.
Mesaj tarihi:
xieon said:
Ha arada bir de Age of Empires in falan başından kalkıp gerçek dünyaya karışın. Kim kimi öldürüyormuş kimi ÜLKESİnden atiyormuş 11-12 milyon insan borumu.

üstüme iyilik sağlık onların ülkesi kürdistan türkiye değil.

hem adamın ülkesi burası olsa bin yıldır beraber yaşadığını vurup üzerine de vurdum diye türkü yakar mı yakmaz.

hem öyle deme hakkari de güzel şehir.
Mesaj tarihi:
Gitmek isteyen gider Rahan ona lafım yok. O mecliste çıkıp göbek atanlarda gider. Benim demeye çalıştığım gitmek istemiyenide gönderemezsin. Dünya da hiç bir güçte buna izin vermez. Bu ülkeyi kuranlar Türkler olabilir ama unutmayın ki Türklerden öncede burada yaşayan ve yaşamakta olan topluluklar var. Ve bu insanlari zorla KENDİ ÜLKELERİNDEN YANİ TÜRKİYE'DEN HİÇ KİMSE ATAMAZ. O insanlarin da ülkesi burası adam burada yaşıyor, evi, şirketi, işi herşeyi burada buna kimse izin vermez hatta buna ilk karşı çıkan yine Türk halkı olur. Benim demek istediğim budur.
Mesaj tarihi:
not: bu başlığa yazdığım yazılar hiç bir şekilde kendi fikirlerimi yansıtmakta olmayıp, batıda yaşayıp halinden memnun ancak pkk2ya destek vererek siyasi gücünü ya da pazarlık şansını arttırmaya çalışan beyaz kürtlere cevaben özel olarak saçmalanmaktadır. üç gün sonra ırkçı rahan bilmem ne rahan diyenlerin kalbini kırarım.
Mesaj tarihi:
xieon said:
Benim demeye çalıştığım gitmek istemiyenide gönderemezsin. Dünya da hiç bir güçte buna izin vermez.

iş bulamayan kürt napacak burda? iş kurup para kazanamayan ne yapacak burda? gidecek paşa paşa. bahsi geçen yollama jandarmanın kapıyı çalıp had gidin siz demesi değil ki.

said:
Bu ülkeyi kuranlar Türkler olabilir ama unutmayın ki Türklerden öncede burada yaşayan ve yaşamakta olan topluluklar var.

zaten o topluluklar toplamda kendini türk diye ifade ediyor. birbirine karıştıkları için falan. yoksa bi aynaya bakıyorum bi de orta asya'daki türklerin tipine falan hiç alakam yok yani.

said:
Ve bu insanlari zorla KENDİ ÜLKELERİNDEN YANİ TÜRKİYE'DEN HİÇ KİMSE ATAMAZ. O insanlarin da ülkesi burası adam burada yaşıyor, evi, şirketi, işi herşeyi burada buna kimse izin vermez hatta buna ilk karşı çıkan yine Türk halkı olur. Benim demek istediğim budur.

şunu kabullen artık sen bir kendi ülkenin askeri öldü diye bayram yapıyorsan o ülke senin değildir yani. senin ülken başkadır.
Mesaj tarihi:
Rahan ben ondan bahsetmiyorum zaten. Terörist adam kalsin bu ülkede demiyorum. Benim verdiğim tepki o yazıdan "Hepsi gitsin!!!!!" anlamını çıkarmış olmamdir. Belki ben yanlış anlamışımdır, belki de o arkadaş yanlış yazmiştir onu bilemem. Yoksa zaten bir ülkeyi toplumu beğenmiyen bir insanin orada yaşamasını ben de saçma buluyorum.
Mesaj tarihi:
ben bilmem valla. hiç bir kürt kardeşine terörist demezmiş öyle diyor kürt partisi. kürtlerin sesi oysa (ki bekliyoruz zaten bir 10 yıldır başka bir ses de çıkmıyor.) hepsi gitsin tabi. ne olacak burda duracak da.
Mesaj tarihi:
Rahan said:
ben bilmem valla. hiç bir kürt kardeşine terörist demezmiş öyle diyor kürt partisi. kürtlerin sesi oysa (ki bekliyoruz zaten bir 10 yıldır başka bir ses de çıkmıyor.) hepsi gitsin tabi. ne olacak burda duracak da.

10 yıldır kürtleri temsil eden bu grup zaten ayrılıkçı kısmı temsil ediyor. Ülkesiyle insanlariyla hiç bir sorunu olmuyan geriye kalan kürtler niye kendilerini temsil etmek için uğraşsın ki? Onlar yani ayrılıkçı olmuyanlar "eşit" şartlarda yaşadıklarına inanan kürtler. Kürtlere zülüm vb... yapıldığını düşünseler onlarda gider bu ayrılıkçı partiye karışırdı. Çünkü normal bir günümüz ülkesinde o ülkenin tüm vatandaşları eşit şartlara ve haklara sahiptir. Azınlık olduğun bir ülkede seni temsil eden bir partinin olmasida gayet saçma.
Mesaj tarihi:
ben bilmem kurunun yanında yaş da yansın artık. baygınlık getirdi yıllardan beri. yatıyorum kürt kalkıyorum kürt. bugün canlı bomba ondan önce mayın.. hem sessiz kalan kürtlerin ses çıkartmalarına sebep olur işte negzel demokratik demokratik.
Mesaj tarihi:
Rahan said:
ben bilmem kurunun yanında yaş da yansın artık. baygınlık getirdi yıllardan beri. yatıyorum kürt kalkıyorum kürt. bugün canlı bomba ondan önce mayın.. hem sessiz kalan kürtlerin ses çıkartmalarına sebep olur işte negzel demokratik demokratik.

Ülkedeki tüm gereksiz adamları , işsiz dolaşanları , ortama zarar verenleri , serserileri v.b kişileri hepsini sınır dışı edelim sonra senin fantezilerindeki ülkede yaşarız. Biraz gerçekçi konuş da dediklerin kaale alınsın. Oyun değil bu.
Mesaj tarihi:
xieon said:
Rahan said:

10 yıldır kürtleri temsil eden bu grup zaten ayrılıkçı kısmı temsil ediyor. Ülkesiyle insanlariyla hiç bir sorunu olmuyan geriye kalan kürtler niye kendilerini temsil etmek için uğraşsın ki? Onlar yani ayrılıkçı olmuyanlar "eşit" şartlarda yaşadıklarına inanan kürtler. Kürtlere zülüm vb... yapıldığını düşünseler onlarda gider bu ayrılıkçı partiye karışırdı. Çünkü normal bir günümüz ülkesinde o ülkenin tüm vatandaşları eşit şartlara ve haklara sahiptir. Azınlık olduğun bir ülkede seni temsil eden bir partinin olmasida gayet saçma.

Bence PKKya karşı olan bir kürt partiye gerçekten ihityaç var. "Biz PKKya karşıyız fakat bizim şöyle şöyle taleplerimiz var." Böyle bir parti çıksan kürt olmadığım halde ben bile oy veririrm. O zaman görürüz kaç tane kürt PKKyı seviyor.
  • Yeni Oluştur...