arian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Şöyle film şeklinde bir animasyon yapmayı düşünüyorum.Şöyle bana önerebileceğiniz basit fakat iyi programlar var mı?Bunlar animasyon programlarıda olabilir,".gif" yapım programlarıda olabilir.Yardım ederseniz sevinirim.Bide programın en iyi versiyonunu felanda yazarsanız mutlu olurum.Şimdiden teşekkürler...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Adobe ImageReady 7.0 ME bana şimdilik yetio ama daha iyi programlar vardır . başlangıç için iyi gibi .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 nasıl yapmak istediğine bağlı.. 2 boyut mu, 3 boyut mu?[signature][hline]3D Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Valla uzun suredir Flash kullaniyorum, eger tutoriallarindan ogrenirsen hemen ogrenirsin Flash de basitce animasyon yapmayi, sonrasi bira pratik istiyo o kadar. ImageReady iyi guzel de, alisamadim henuz. Flash MX 2004[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 2d düşünüyorum.Ve çokda abartı bişeyler olması gerekmiyor...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 O zaman dedikleri gibi flash kullan. Hem tutorialları çok iyi,hem de basit sayılır.[signature][hline]3D Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Flash Mx. Tutorialleri okuyarak başlangıç yap. Bir Sorun falan olursa öms atabilirsin.[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cuttooth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 bence de flash tutorial larından hızlı bir başlangıç yapılcabilicek bi program ve kalitesi de belli zaten flash yani ayrıca bi sürü download edebileceğin beginners, advanced learning falan pdfler mevcut etrafta flash hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 flash +1 macromedia ya alışıksan 1 günde çözersin ama bi baslangıc tutorialı oku mutlaka sonra 14fps ile baslama mesela ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ya flash ı şimdi gidip cd sinimi alcam internette freeware yada shareware falan varmı ? ( animasyon izlemek için değil yapmak için :) )[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 internetten bulunabilir full versiyonu[signature][hline]vote Quimby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Imageready indirmeye başladım.Ama kısa sürüm 15mb olması lazım olmadı zaten flasha başlıyacam...Bilgilerinizden ve benimle paylaştıklarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürler...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Image Ready ve Flashta çok kasman gerekir işin aceleyse ön hazırlık için çok uğraşman lazım... En basitinden 2d bir animation yapmak istersen Animation Shop sana yeter de artar bile[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar