Lethious Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 chroma key tarzı müzik arıyorum. benzer şeyler. osi demeyin, zaten severek dinliyorum. :) şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 yok mu bir bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Kendim şahsen müziğin tarzını bile yeni duyuyorum. Cehaletin gözü kör olsun. Yardım edin şu adama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ambient lounge volume 1-11e kadar falan compilationlar var seni kesebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 chroma key rock grubu değil mi progresif falan ne elektroniği lounge'u :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Yukardaki mesaja katıldım. Bi de Fates Warning, Spock's Beard, Ozric Tentacles, Gazpacho ve God is an astronaut u öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 chroma key, kevin moore'un kişisel projesi. dream theater'dan ayrıldıktan sonra yaptığı çalışma. dinlerseniz dream theater'dan çok daha farklı bir tarzı olduğunu görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Dinledim zaten, ama fazla lounge vs. ye benzemetedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Boards of Canada temizinden. Aphex Twin'in de selected ambient works güzeldir. Sana Squarepusher da gider, onu da çek. Ancak dikkat, Aphex Twin ve Squarepusher ambient'tan taşıp ağır drill n bass'e kaçabiliyor da zaman zaman, o yüzden iki şarkı indirip "aman abeeey ne bu" olma, doğru parçaları seçmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar