Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 selamlar elimde kingston 2gb data traveler ürünü var. bir haftdır kullanıyorum sorun yoktu şuana kadar. usb yi taktığımda bilgisayarım kısmında görüyor fakat çift tıklayınca lütfen bir disk yerleştirin diyor. nedir bunun çözümü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Sag tiklayip explore/arastir de icini gorebilirsin. Buna sebep olan luzumsuz bi virus vardi, onu temizleyince problem cozulur. thumbdrive lari cok seviyor kendisi. simdi gelir ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 evet zaten öyle yapıyordum fakat, artık onu da yapamıyorum. format da atamıyorum disk yok diyor. flash diskin ışığı da sürekli yanmakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karhan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Bilgisayarıma sağ tıkla "Yönet" de. Açılan pencerenin sol tarafında Disk yöneticisini görüceksin.Ona tıkla.Sağ tarafta bilgisayarındaki hardiskleri,cd-rom, dvd lerini goruceksin orda hardiskine format atabilirsin eger gözüküyorsa.Sürücü hafide yoksa ordan ekliybilirsin aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 orda gözükmüyor, nasıl ekleyeceğim onu bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 usb belleği taktığından ctrl+alt+del ile görev yöneticisinde neler var bi bak. çalışan tanımadık bişe varsa sonalndır. yeşil ışığa da bak bakalım sönecek mi. ondan sonra belki bilgisayarımda görünür yada format atabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Diğer bilgisayarda denedim, aynı sorun. Cihaz mı bozuldu diyeceğim de, software değil birşey değil. Dün kullandığım ve üzerinde hiçbir değişiklik yapmadığım alet nasıl bozulur? Işığı yanıyor, bilgisayara taktığımda bilgisayarım şeysinde gözüküyor. Ama Kingston olarak yazardı, Removable Drive olarak geçiyor şimdi. Ve tıklayınca insert disk diyor. Hem explore derken hem open derken :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karhan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 O zaman geçmiş olsun arkadaşım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 En azından sorunun sebebini anladım köpek usb nin giriş yerini ısırmış yamulmuş biraz ondan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar