Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Arkadaşlar modeme UPnp ile açılan portlar var, 62247 63643 Şimdi bu portları kimin kullandığından çok genel olarak bir portu hangi program kullanıyor nasıl takip edebiliriz? Bilgisi olan? Konsol netstat'tan yapılabilir mi? Ya da programı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Port listening tool lar yapiyor o isi galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Pek çalışmadı gibi. Port 80'i TCP olarak dinledim ama siteleri gezerken hiçbirşey göstermedi. Şöyle Firefox 80 numaralı portu kullanıyor filan demesi gerekiyordu yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 outbound portları denetelemiyor olabilir. onu genelde firewall'lar yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Programı test ettim. Localımdaki diğer makinadaki http sunucusuna girmeye çalıştım. Program resmen portu dinliyor. Yani benim istediğim portu kullanan programı göstermesi ama program portu kendisi kullanıyor. En basitinden apache çalışırken program hata veriyor, apacheyi kapatınca 80 portu boşaldığından program çalışabiliyor. Başka bir program önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 netstat -b istediğin işi yapmıyor mu? (outbound olarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Yeap yaptı :) Salak msn açtırıyomuş o portları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karhan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ayrıca Netlimiterıda kullanabilirsin o iş için.Giden veya sana gelen datalar için hangi ip,port nereye bağlanmıs, hangi hizda calışıyor.İster blocklarsın ister limitlersin ister sonlandırırsın.İstatistikte tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bir de what's running diye bir program var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 netstat -aon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar