jarjar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Ultima Online oynarken her ne kadar format atsamda desktop daki dosyalar yüklenince macrolar vs. bilgisayar kasılıor ve lag daymış gibi oluyor Ben C&C yi Diablo 2 yi ne kadar sorunsuz oynasam da uo yu oynıyamıyorum Bilgisayar 933 p3 ekran kartı geforce 2 desktop silindiği zaman oyun hızlanıyor normalki gibi ama macrolarla tekrar eski haline dönüyor bunu nasıl engellerim[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 işletim sistemin ve ramin nedir?[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 128 mb ram Gigabyte olmalı sistem[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 İşletim Sistemleri Windows Nt 98 2000 2003 Xp , Linux Unix filan o senin dediğin bilgisayar parçası markası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 --128 ram uo + yardımcı programlar için biraz kastırıcı olabilir. --işletim sistemi derken windows versiyonunu sormuştum. eğer 95 (kimsede kalmadı ya emektar...) veya 98 ise en azından win 2000 edinmeni tavsiye ederim.[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 büyük ihtimalle Ram sorunu 256 ram varken benimkide kasıodu 512 ile iyi oluyor .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Ya nedenki :) Uo ne ki yane cok düşük sistem istiyor Windows 98 kullanıyorum neyse ben biraz daha sordurayım[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 UOI küçük sistem ister ancak uotu başka programlarla kullanınca o bilgisayarını yorar mesela macro olarak uoloop kullan ama macroman kulanırsan o yoracaktır . yada ne biliyim yanında uo aotomap , uo assist kullanıoson yorar . hatta axis bile ramden yer . yada background programlar varsa onlar neden olur . çünkü bilgisayarında çalışan her program ramden biraz yer . buda sen uo yu açınca ram deki yerin dahada azalmasına neden olur dolayısıyla bilgisayarın kasmaya başlar .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 vay be ne yazı yamışın kutlarım seni. :) Ram ini değiştirirsen sorun kalmaz.Ekran kartınıda yükselt ohh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: jarjar, 18 Şubat 2004 19:20 tarihinde demiş ki: Ya nedenki :) Uo ne ki yane cok düşük sistem istiyor Windows 98 kullanıyorum neyse ben biraz daha sordurayım dikkati mi çekti uo işlemciden hiç tasarruf etmiyor işlemcinin tümünü kullanıyor o yüzden yanında başka programlar çalıştırdığında düşük bir donanım sahibisen kasması çok doğal uo bu naapca belli olmuo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ehh valla hepsi saçmalık :) en iisi uo yu bırakmak yada Xp alın ekran kartınada geforce win 98 deken 800*600 çözünürlkte oynayn yada yüksek çzönürlükte ekranı küçültün baya şeyler keşfettm yada desktopu paso silin siz en iisi çöpe atın gitsn[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 oynadigin server'da zorm'un dll'si olabilir?[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar