Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayarın Kasması?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ultima Online oynarken her ne kadar format atsamda desktop daki dosyalar yüklenince macrolar vs. bilgisayar kasılıor ve lag daymış gibi oluyor

Ben C&C yi Diablo 2 yi ne kadar sorunsuz oynasam da uo yu oynıyamıyorum
Bilgisayar 933 p3 ekran kartı geforce 2
desktop silindiği zaman oyun hızlanıyor normalki gibi ama macrolarla tekrar eski haline dönüyor bunu nasıl engellerim[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Mesaj tarihi:
--128 ram uo + yardımcı programlar için biraz kastırıcı olabilir.

--işletim sistemi derken windows versiyonunu sormuştum. eğer 95 (kimsede kalmadı ya emektar...) veya 98 ise en azından win 2000 edinmeni tavsiye ederim.[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki:
Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım!
Mesaj tarihi:
büyük ihtimalle Ram sorunu 256 ram varken benimkide kasıodu 512 ile iyi oluyor .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya nedenki :) Uo ne ki yane cok düşük sistem istiyor Windows 98 kullanıyorum neyse ben biraz daha sordurayım[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Mesaj tarihi:
UOI küçük sistem ister ancak uotu başka programlarla kullanınca o bilgisayarını yorar mesela macro olarak uoloop kullan ama macroman kulanırsan o yoracaktır . yada ne biliyim yanında uo aotomap , uo assist kullanıoson yorar . hatta axis bile ramden yer . yada background programlar varsa onlar neden olur . çünkü bilgisayarında çalışan her program ramden biraz yer . buda sen uo yu açınca ram deki yerin dahada azalmasına neden olur dolayısıyla bilgisayarın kasmaya başlar .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
jarjar, 18 Şubat 2004 19:20 tarihinde demiş ki:
Ya nedenki :) Uo ne ki yane cok düşük sistem istiyor Windows 98 kullanıyorum neyse ben biraz daha sordurayım

dikkati mi çekti uo işlemciden hiç tasarruf etmiyor işlemcinin tümünü kullanıyor o yüzden yanında başka programlar çalıştırdığında düşük bir donanım sahibisen kasması çok doğal uo bu naapca belli olmuo :)
Mesaj tarihi:
ehh valla hepsi saçmalık :)
en iisi uo yu bırakmak

yada Xp alın ekran kartınada geforce win 98 deken 800*600 çözünürlkte oynayn
yada yüksek çzönürlükte ekranı küçültün baya şeyler keşfettm
yada desktopu paso silin

siz en iisi çöpe atın gitsn[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
  • Yeni Oluştur...