Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayarın Kasması?

jarjar

Öne çıkan mesajlar

Ultima Online oynarken her ne kadar format atsamda desktop daki dosyalar yüklenince macrolar vs. bilgisayar kasılıor ve lag daymış gibi oluyor

Ben C&C yi Diablo 2 yi ne kadar sorunsuz oynasam da uo yu oynıyamıyorum
Bilgisayar 933 p3 ekran kartı geforce 2
desktop silindiği zaman oyun hızlanıyor normalki gibi ama macrolarla tekrar eski haline dönüyor bunu nasıl engellerim[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

--128 ram uo + yardımcı programlar için biraz kastırıcı olabilir.

--işletim sistemi derken windows versiyonunu sormuştum. eğer 95 (kimsede kalmadı ya emektar...) veya 98 ise en azından win 2000 edinmeni tavsiye ederim.[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki:
Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım!
Sosyal ağlarda paylaş

büyük ihtimalle Ram sorunu 256 ram varken benimkide kasıodu 512 ile iyi oluyor .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

UOI küçük sistem ister ancak uotu başka programlarla kullanınca o bilgisayarını yorar mesela macro olarak uoloop kullan ama macroman kulanırsan o yoracaktır . yada ne biliyim yanında uo aotomap , uo assist kullanıoson yorar . hatta axis bile ramden yer . yada background programlar varsa onlar neden olur . çünkü bilgisayarında çalışan her program ramden biraz yer . buda sen uo yu açınca ram deki yerin dahada azalmasına neden olur dolayısıyla bilgisayarın kasmaya başlar .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
said:
jarjar, 18 Şubat 2004 19:20 tarihinde demiş ki:
Ya nedenki :) Uo ne ki yane cok düşük sistem istiyor Windows 98 kullanıyorum neyse ben biraz daha sordurayım

dikkati mi çekti uo işlemciden hiç tasarruf etmiyor işlemcinin tümünü kullanıyor o yüzden yanında başka programlar çalıştırdığında düşük bir donanım sahibisen kasması çok doğal uo bu naapca belli olmuo :)
Sosyal ağlarda paylaş

ehh valla hepsi saçmalık :)
en iisi uo yu bırakmak

yada Xp alın ekran kartınada geforce win 98 deken 800*600 çözünürlkte oynayn
yada yüksek çzönürlükte ekranı küçültün baya şeyler keşfettm
yada desktopu paso silin

siz en iisi çöpe atın gitsn[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...