Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metallica D bölümü biletleri şok fiyat 100YTL

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar artık biletleri bu şekilde satamayacağımızı anlamış bulunuyoruz.Artık ne zarar edersek edelim 100YTL'den veriyoruz. İstanbul ve Adana'da elden alışveriş yapabilirsiniz.
İlk mesaj atanlara satılmış sayacağım o yüzden almak istiyorsanız direk ö.m atın sorun olmasın.
Mesaj tarihi:
Zaugna fotoyu insanlara yardımcı olamk için koyduğunu tahmin ediyorum.Çünkü eğer 90YTL'yi vurgulamak içinse ve eğer zararı nerde ettiğimizi merak ediyorsan hatırlatmakta yarar var.Biz biletleri karaborsa dan çok saçma fiyatlara aldık.Söylemeye utanıyorum yani o derece:) En azından ne kadarını çıkarırsak dedik ama 100YTL'nin de altını beklemeyin bizden ya:(
Mesaj tarihi:
Abi siz de haklısınız ne yapacaz biz de anlamadık
85YTL'den veriyoruz abi başka çare yok...
ah metallica ah keşke gelmeseydin:D
hem izleyemicez hem de kazığı yedik...
Mesaj tarihi:
lol ztn exi 26 yla 75 e de alınabiliyor biletixten su an 85 ten aşşa satmam diyosun.adam 5 milyon için msj atmaya uğraşmaz biletixten alır öle bişe olsa zaten.
Mesaj tarihi:
Emivoz said:
lol ztn exi 26 yla 75 e de alınabiliyor biletixten su an 85 ten aşşa satmam diyosun.adam 5 milyon için msj atmaya uğraşmaz biletixten alır öle bişe olsa zaten.

eh yani :)
Mesaj tarihi:
abi biletix satışları kapamıştı yeni açmışlar yani söyletmesinler şimdi beni...Herneyse NoS'a gidecek gibi biletler zaten satıldı sayılır...
  • Yeni Oluştur...