sesu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Kane&Lynch said: negatif'e gittik arkadaşla birlikte oldukça temiz gözüküo arkadaşı önden kurban ettim piercing için sdasff :)o haftasonu deldircm hayırlısı yalnız şu havuz deniz olayı tedirgin ediyo .. ne kdr süre sudan uzak durmak lazım8-) suyla ilgili bi problem olmaması lazım eğer öyle bişey varsa haftaya denize girme planlarım yattı oturur ağlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 deniz suyunun iyileştirici etkisi olduğuna inanılır da havuzu bilemem , havuzda mikrop kapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 üç yıl önce yaptırdım bir yıldır takmıyorum hala kapanmadı ayrıca mikrop kapmıyor bu meret altınolukta 10liraya yapıyor diye urfalı bi adama yaptırdım ne uyuşturdu ne bişey yaptı masa üstünde iğne vardı heralde hijyenik bir iğneyi falan açacak onunla derken cap dedi batırdı sonra iğneyi dudağımda kırdı kanadı,yırttı her şeyi yaptı yani dudağım kanasın diye o arada sigara falanda içiyordu artı eldivende yoktu. ayrıca ben gittim sonra denizede girdim,havuzada girdim iki akşam kanadı sonra hiç bir şey olmadı azıcık bile iltihap kapmadı. ama önerim yaptıracaksanız belirli bilinen yerlerde yapın özellikle kaş çok önemli. onun dışında berduş bir tipiniz varsa hoş durmuyor piirsink parçacığı,daha çok beyaz tenli insanlara yakışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ahhahsdasdas şaka gibi. 10 milyona yapmasından kıllanmadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 baba delmeye 25 diolar sen 10'a piercing içinde halletmişin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bisiklet jantından falan yapıolardır lam. paslanmıştır o kesin soradan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar