KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Evet gerçek bir olay bugün başıma geldi.Bir tekne gezisinde sakince gazetemi okumaktaydım.Karşı koltuktada bir adet darbuka bulunmaktaydı.Dalgaların gemiye vurmasıyla yere düşen darbukanın kenarı sağ ayağımın soldan 2. parmağının derisi kaldırdı ve yüzdü.Epey bir acı verdi tabi.Ama ben kendini darbukayla sakatlayan insanların sayısını merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Seçilmiş kişi olmalısın. Bence darbuka çalmaya başla Burhan Öçal'ı falan geçersin sen. Darbuka seni seçti... (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 TEBRİKLER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 yılın olayı uğraşsan yapamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 abi çok iğrenç bir görünüm var şu anda parmağımda.deri böyle havada duruyor.kopmuş ama bi kısmı hala tutuyor.mezdeke olmaktan vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ben camdan geçmiştim sol kolumda ufak bi deri parçası yüzülmüştü ve bu ufak deri parçası ufacık bir deriyle tutuyodu kendini vücuda XD resim çekip koysam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bende sandım biri çalarken ses dalgalarıyla ayagın falan yarıldı. bilimkurgu vari bişey bekliyodum ah be nerde o 90ların bilimkurguları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 televizyon kumandasının plastik tuşuyla, cd rom açıkken kapağıyla, kolumu yarmıştım, acını anlayabiliyorum, dumurunu da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Earenwen said: televizyon kumandasının plastik tuşuyla, cd rom açıkken kapağıyla, kolumu yarmıştım, acını anlayabiliyorum, dumurunu da :D hani eleman mektup yazıyomuş askerde demiş ya ya herşey çok iyi yanlız helikopterden helikoptere atlarken havada jarjör değiştiremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 daha neler var mesala bizim bi arkın kız arkı parmak arası terlikle ayak parmağını kırdı nası becerdi bilinmez ama işte baş parmak kırık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 porsuk said: jarjör şarjör edit : tırt alıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 carcör doogrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 hap kabıyla parmağımı kestim.dfsgds.hap o kadar küçük ki çıkartamıyorum xyzal hapın adı ne kadar küçük oldunu merak eden varsa bebek hapından küçük sffcv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar