mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bırakmamın nedeni guildimde artık istenmemem (nedenini bilmiyorum) ve arkadaslarıma ayrı bi serverda pvp yapmak istemem accountun ilk sahibiyim herşeyi benim adıma kayıtlı kutusu da var elimde takas olursa sizde de aynı seyler olmalı ingame gosterebilirim charı istediginiz zaman 1 aylık ödemesi 2 gun once yapıldı karakter karazhan(pvp) serverındadır migrate açık 375 mining 353 eng var (dün kastım motosiklet gelicekmiş diye wotlk de :) ) 250g gibi bi nakit olmalı bankada bi ton item var para edicek 45 boj var (3 epic gem eder) bi ton uncut gem maden filan var bankada ayrıca engineerların gaz emip mote yapan itemından da var epic flight formu vardır ayrıca bonus olarak http://www.wowhead.com/?item=35513 :) tauren üstüne binince tavugu rahat bırak gibi yorumlar alabilirsiniz çok rahat :D alt char olarak kasmaya basladıgım ama her alt charım gibi yarım kalan 37 lvl bir shamanım var (mount aldım) su an pve resto specli 2120 heal up (buffsız vs) armory den gearına bakabilirsiniz pve heal! t6 head sunwell thrash eldiven onun dısında pek kayda deger item yok ama sunwell yapabilirsiniz charla http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Karazhan&n=Mulgear _____________________________ pvp resto gearı s4 leg s3 chest kalanları s1 guardian belt diger 2 vindi 20 resili pvp trinketi vs 450 resi oluyo pvp setinde pve tank eski main spec 3 tane t4 badge itemları vs 16.5k hp %38 dodge 31k armor 407 def rating var (yanlıs hatırlamıyosam) ssc tankladım bu gearla yani feral olarak düşünüyosanız öylebi gearı da var pve cat dps işte bunu da ingame gosteririm her parçası enchli gemli vs moonkin :) 800 spell dmg var enchsiz gemsiz talentsız hiç oynamadım diyebilirim ek bilgi :D fiyat olarak 300 düşünüyorum pazarlık belki yapılabilir takas için ise pvp gearlı bi char istiyorum gear farkımız çok olursa üstüne para alabilirim anlasırız o konuda pve gearı çok umrumda diil açıkcası migrate e açık olması da gerek :) [full s1 gelmeyin lütfen :) ] istanbuldayım biraz dagınık bi ilan oldu kusura bakmayın sormak istediginiz bişey olursa buraya yazabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 edit yapamadım ya yıllardır burdayımdır yerim yurdum belli adres veririm isterseniz sorun çıkmaz yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 upzor MH farm 3/9 bt guilde girdim herkes beni çok sevdi vs vs isterseniz ordan da devam edebilirsiniz oynamaya hazır gült var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Aldik biz Wispy'le. Ranker Inek yapcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar