Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 100 milyona hiçmi düzgün katana bulunmaz :D[signature][hline]The Gelroth
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bende istiyorum abi silah bardiche isterim bende ühü[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Eeee hani resim ?? bu arada chemic e karşı dikkatli olun bi kasa okuna gidilebilir :lol:
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 cenx daggerı nerden aldın bende o le bişi istiom cok buyuk olmayan[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bende yakın zamanda bi katana veya one handed axe alıcam olmadı conan'ın axe i alırız.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım
cenx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 fatihten buldum ama süper güzel bişi aklın durur :) bu arada shaman staffı var böle kuru kafa tüyler felan aklım durdu ya onuda alıcam. 30 milyon gibi bişi sanırım. abi 30 milyonada katana var illa süper bişi olsun dememek lazım. güzel süs için olan bi tane gördüm ama sadece süs için işte... gerçek açık çelikten yapılış yani ama böle jan jan lı deil. kelle kopartırmı dersen kopartır.
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bende ulke dısından bir adet Katana Getirtmeyi dusunuyorum.:) can can lı sole kımıl kımıl :)[signature][hline][b]Email:[email protected] Ahada Amor [b]Ultima Zone Editoru Exile Game Master Amor Amor a.k.a Pawliger Anet Exile
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 O nuke işareti fosforlu karanlıkta parlıyor. Pıvıl pıvıl.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..."[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 11 February 2004 22:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ahah buda cok guzel.[signature][hline][b]Email:[email protected] Ahada Amor [b]Ultima Zone Editoru Exile Game Master Amor Amor a.k.a Pawliger Anet Exile
Mix Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 resim yok mu hala yaw? merak ettim[signature][hline]
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bır oncekı sayfada var gormedın mı ?[signature][hline][b]Email:[email protected] Ahada Amor [b]Ultima Zone Editoru Exile Game Master Amor Amor a.k.a Pawliger Anet Exile
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Bkz Benım katanam Yalandır ınanmayın[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bi eleman var bir elinde kartana bir elinde vakizaşi var hatta bonecrusher koyduğu resim o resimde hata var katana so ldeğil sağ elle tutulur :) yoksa caiz değldir[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir]
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ahahahaha[signature][hline][b]Email:[email protected] Ahada Amor [b]Ultima Zone Editoru Exile Game Master Amor Amor a.k.a Pawliger Anet Exile
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bre herkes katana alacakmış iyiki bi niyetlendik uaha[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 En bilinen gerçek katana ustası Tokyo'nun kuzeydoğusunda yaşayan Yoşindo Yoşihira adlı katana ustasıdır. 10 kuşaktır katanacıdır ailesi "Kılıç herşeyden önce bir silahtır. Keskin değilse güzel değildir." Yoşindo Yoşihira Kaynak: National Geographic[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 tokyoya gidersem bu adamdan bir katana da ben alacam[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir]
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Yaw hani crossbow :([signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au'
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Geçen gün Yoshindo ile kapışıyoruz :-p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 YAKINDA patıcık aılesı dunyayı ele gecırmek uzere ellerınde katanalarla sokaga cıkacaktır[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!!
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Blademasterlik dersleri verilir...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ...Tanobe, Amerikan askerlerinin kılıçtan daha doğrusukılıcın mistik gücünden korktuğunu söyledi: "Çünkü Japon askerleri mistik gücüne inanıyormuşcasına kılıçlarına sarılarak banzai (her şeyi göze aldıkalrı) saldırılarını gerçekleştirebilirdi."[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir]
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Etos, 11 February 2004 19:15 tarihinde demiş ki: El yapımı doğru dürüst bir katananın fiyatı 20.000 dolardan başlar. 100 dolarınızı sokağa atmayın yani.. 40 milyona cillop gibi bir katanam olduunu ve kadıköyden aldıımı sölersem naparsın? sölüyorum çünkü :) zaman bukursam çeker koyarım evdeki 2 kılıç,bir hançer ve bir yayımın resmini :)[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Mix Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: PawligeR, 11 February 2004 22:47 tarihinde demiş ki: bır oncekı sayfada var gormedın mı ? yok katana kutunu resimleri var chemical ın crossbowu sordum ben[signature][hline]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 yok bee 20.000 dolar olanlar koleksiyon parçaları katana denilen çşeyin yeni yapılmışı o kadar pahalı değil[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar