-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 lol blackeagle hasayım şu topiclerine ahuahua(beşiktaşlı olarak tabi) Fener nası iflah olur söyliyim Başta aziz yıldırım olmak üzere bütün yönetim istifa edicek,oğuz çetinde istifa edicek(artık cacık olmaz oğuzdan bu aşamadan sonra) Sonra takımın başına futboldan anlayan bir yönetim ve teknik ekip gelicek,altyapıdan futbolcu alıcaklar,disiplini sağlıcaklar,futbolcuların özel hayatlarına dikkat edicekler Başka hiç bi yolu yok fenerin düzelmesinin,fenerde çok görülen bi senaryo çünkü bu,hep fatura hocaya kesilir Aziz yıldırım Lorant ve Oğuzun sonuna kadar arkasındayım dedi ama ne anlamda söylediğini sonradan öğrendik :)[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepHead Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 FB dernekleri aday çıkartmak için uğraşıyo ama kimse bi isim sunabilmiş değil. aziz yıldırımdan önce 3 tane dernek vardı.şimdi 20 tane.20 tane dernek 20 tane muhalefet demek.kendi hatası şimdi ona zarar veriyor. ali şeni tekrar isteyenler var ama ben istemiyorum Şen Başkan aliyi.FB bugün bu haldeyse bunun büyük bi sebebi de ali şendir.Aziz yıldırırım(doru yanlış)her yapıtğını bodrumdan eleştire eleştire aziz yıldırımı kendi düşman etti.feyenord maçından sonra gönderilecekti lorant.fakat aziz yıldırımın ali şene inat göreve devam dedi.hatta abarttı,ali şenin takımda grupçuluk yapıyo(adapazarı grubu) dediği ve takımdan yollağı oğuzu TD yaptı. kısacası aziz yıldırım FB ye tesis+stad+5 senede bir tane Taraftarın gazı ve GS nin bize uzattığı şampiyonluk dışında hiç bişey yapamadı.tr kupası yok,CL hezimet,Transferlerin hepsi Foss,Taraftarıada böldüler(ona buna bedeva bilet verip ali şen aleyhine bağıttırdı)basına da rezil olduk.kısacası anamızı ağlattı. Bizler bunları haketmiyoruz..Yönetim istifa başka türlü bi çıkış yolu yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 said: Fistan, 25 Mart 2003 12:57 tarihinde demiş ki: Yeter artık ya Blackeagle!!! Hoşlanmıyoruz böyle aşağılamalardan.(fenerli olarak) Biz beşiktaş'ı aşağılayamazmışız gibi habire böyle topicler geliyor karşımıza. Tamam konu iyide senin yazdıkların ve gonderdigin fotograflar nedeniyle çığrından yine çıkardın olayı.[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] bre kardeşim bi tane foto gönderdim,öbürünü de kötü sonuçlar dourmasın die kaldırdım 2-3 kişi gördü..fenerbahçe cumhuriyeti deilmisiniz,böyle ufak olaylarla yıkılamazsınız siz... ahah[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 fenerin tek kurtulusu var. beni baskan yapcaklar :) raider başkan fenerbahce sampiyon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 said: Raid3r, 26 Mart 2003 20:45 tarihinde demiş ki: fenerin tek kurtulusu var. beni baskan yapcaklar :) raider başkan fenerbahce sampiyon! senle yurumez o isler pis besiktasli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar