Faerdun Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Bir sürü film var su an piyasada cogu gereksiz duruyor bence varmi tavsiye?[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fealorth Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 hepsi gereksiz.... para versen gitmem :P[signature][hline]===ShocK=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 hesaplaşma adlı filme gidilebilir, tepe cinemaxx da gittik (bir şekilde vip salonuna verdiler normal bilet parası vermiş idik halbukisi) gayetde eglencelik bir film, uma thurman oynuyor daha ne olsun, ilginç bir senaryoda cabası.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... $i=0; while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 internetten "sweet and lowdown" ı çek woody amcanın filmi... ya da nisana kadar sık dişini film festivali başlıyo, nosferatu özel gösterimine gideriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 duvara karşı'ya gitmediysen kesin git bi kere .. bugün girenlerden the dreamers var güzel film olarak okudum bağımsız yapım girl with a pearring var tür olarak ne istiyosun tam onu da bilmiyorum ki hollywood dan dun dersen zaten kedi yapıştırmış yukarda cevabı john woo filmi olarak :D[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Jersey Girl[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Magic Jersey Girl amerikan komedi falan mı? biraz bilgi verirmisin[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 ya mona lisa gülüşü güzel bide aşta herşey mümkün güzel[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Jersey Girl tabiiki Liv Tyler için gidicem (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 dün jersey girl'ün özel gösterimine davetiye kazanmıştım gitmedim mal gibi sınav var diye .. filmi kaçırdığıma değil de açık büfe varmış ona yanıyorum :D neyse film de kötü değilmiş annemin söylediği kadarıyla onlar beğenmişler liv tyler iyi güzel de .. ben assleck'le j-lo da var be kardeşim eauh[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 j-lo az gözüküyor, sonra ölüyor ya liv tyler yeter (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 şahsen dreamers i merak ediyorum bende gdip görmüş olan varmi?[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar