Caranlothwen Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Mutlaka indirin. Bilinmeyen bir şarkı... Kazaa da buldum ben. addis black widow - what comes around 1 yıldır adını arıyorudmu sonunda buldum :)[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Türünü falan yazarsan arkadaşlara daha yardımcı olur Şidmi hoba mükemmel metal diyr indirip hip hop la karşılaşırsam kalp krizi geçirip sana saniyede 30 kelimelik hızla küfür yağdırabilirim :P[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Yok metal değil. Capital radio da ayda yılda çalınan şarkılardan biri. Yavaş sayılabilecek bir şarkı. Ama mükemmel :) Tarif edilmez yaşamak gerekir.[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Evanescence-bring me to life... mutlaka dinleyin....böle lacuna coil tarzı...bayaa küsel bi grup...hatta dinlemekle kalmayıp bu grubu bağrınıza basın....;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar