nameless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 evet yine bendeniz bir php sorunuyla daha karşınızdayım. php5 ile default olarak açık halde gelen session olayını bir türlü çalıştıramadım. yaklaşık 2 saattir uğraşıp duruyorum ama hala çözüm bulabilmiş değilim. <?php //page1.php session_start(); $_SESSION['deneme']="test"; header("location: page2.php"); ?> <?php //page2.php session_start(); print_r($_SESSION); ?> şeklinde iki php dosyası oluşturdum test etmek için ve çıktı olarak "Array ( )" verdi. yardımlarınızı bekliyorum :)
di Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Kodlarda bir sorun yok. Ordaki header yerine link ekleyip dene. Bir de ilk dosyanın en başına error_reporting(E_ALL ^ E_NOTICE); ekle. Bir hata varsa ekrana basılır. Onun dışında browser'ında cookie'lerin kabul edilebiliyor olması gerek. Yoksa session bilgilerin anlık olarak çalışsa da sonrasında yok olur.
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 browser cookieleri kabul ediyor. header yerine link kullandım fakat yine "Array ( )" olarak çıktı veriyor.
di Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 php.ini ayarlarını ve session_path'i kontrol etmende, belirtilen dizinin yazılabilir olup olmadığına bakmanda fayda var.
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 kontrol ettim. baştan ayarladım. orjinal php.ini dosyasını kullandım ama sorun hala devam ediyor. bakalım çözecem bunu da hehe
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 $HTTP_SESSION_VARS olarak dene, belki kısaltmalar kapalıdır optiondan
di Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 $_SESSION['deneme'] yerine $_SESSION[deneme] ve session_register() dener misin ...
di Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Bir de çalıştığın platformu yazarsan daha rahat olacak.
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 xp üzerinde apache server ve php5 yüklü. hallettim bu arada saolun cevaplarınız için. tüm save_pathleri sildim ve session_register yerine $_SESSION[deneme] dizisini kullandım oldu eheh
Öne çıkan mesajlar