nameless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 evet yine bendeniz bir php sorunuyla daha karşınızdayım. php5 ile default olarak açık halde gelen session olayını bir türlü çalıştıramadım. yaklaşık 2 saattir uğraşıp duruyorum ama hala çözüm bulabilmiş değilim. <?php //page1.php session_start(); $_SESSION['deneme']="test"; header("location: page2.php"); ?> <?php //page2.php session_start(); print_r($_SESSION); ?> şeklinde iki php dosyası oluşturdum test etmek için ve çıktı olarak "Array ( )" verdi. yardımlarınızı bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Kodlarda bir sorun yok. Ordaki header yerine link ekleyip dene. Bir de ilk dosyanın en başına error_reporting(E_ALL ^ E_NOTICE); ekle. Bir hata varsa ekrana basılır. Onun dışında browser'ında cookie'lerin kabul edilebiliyor olması gerek. Yoksa session bilgilerin anlık olarak çalışsa da sonrasında yok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 browser cookieleri kabul ediyor. header yerine link kullandım fakat yine "Array ( )" olarak çıktı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 php.ini ayarlarını ve session_path'i kontrol etmende, belirtilen dizinin yazılabilir olup olmadığına bakmanda fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 kontrol ettim. baştan ayarladım. orjinal php.ini dosyasını kullandım ama sorun hala devam ediyor. bakalım çözecem bunu da hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 $HTTP_SESSION_VARS olarak dene, belki kısaltmalar kapalıdır optiondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 $_SESSION['deneme'] yerine $_SESSION[deneme] ve session_register() dener misin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Bir de çalıştığın platformu yazarsan daha rahat olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 xp üzerinde apache server ve php5 yüklü. hallettim bu arada saolun cevaplarınız için. tüm save_pathleri sildim ve session_register yerine $_SESSION[deneme] dizisini kullandım oldu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar