Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bende istiroyum arkadas olmak.. Miriba :) Avea hattım var sürekli 5 bin smsim oluyor. Bide geçen cumartesi kaplumbağa buldum yolda. Ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 2. olmayı kabul edersen bende tanışmak istiyorum ahah sdffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 axedice said: Hiç tanımadığın bi insanla gidip niye konuşasın? Ne biliyim o da garip geliyo bana. tanıdığın kızla zaten öyle veya böle halledersin derdini olursa olur olmazsa olmaz biraz uğraşmak lazım bazen çok kolay olunca da bi anlamı kalmıo pek:) burda bahsedilen naz vs dışarda okulda sıfırdan tanışılmaya çalışılan kızlar en azından ben onları kastediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Ben arkadas olmaya gelenlere ters tepkiler verip de bana sirin sirin yaklasan kizlari tercih ediyorum. //wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 DeathLord said: Ben arkadas olmaya gelenlere ters tepkiler verip de bana sirin sirin yaklasan kizlari tercih ediyorum. //wish ahahahhaahahahahhaahgaghaggaggagagag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 @shuTdoWnX Ben hazirim 2. olmaya sorun değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 DeathLord said: Ben arkadas olmaya gelenlere ters tepkiler verip de bana sirin sirin yaklasan kizlari tercih ediyorum. //wish sen büyük insansın tabi hiç öle atraksyonlara gerek yok ztn illa birinin tanıdığı oluo ters tepki alma ihtimali sıfırlanıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Theridone said: @shuTdoWnX Ben hazirim 2. olmaya sorun değil :) sen değil lan:D sesu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 sesu said: hmmf bilmem ki cınıms :P sdf ohoo hemen de havalara girdi bu asfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Diger yandan `kizlarimiz guzel degil` ne yazik ki. Yani cirkin demiyorum ama `Turk kizlari guzeldir.` de dedirtmiyorlar ne yazik ki. Ozellikle Dogu Avrupali hemcinsleriyle karsilastirilinca. Yuvarlak popo, ince bel, uzun bacaklar, dik ve dolgun meme, dar olmayan[genis de olmasin cok ^^] omuzlar, beyaz ve puruzsuz ten, `okka` burun, renkli goz gibi seyleri guzeligi belirlerken kistas alarak konusuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Theridone said: bende istiroyum arkadas olmak.. Miriba :) Avea hattım var sürekli 5 bin smsim oluyor. Bide geçen cumartesi kaplumbağa buldum yolda. Ne dersin? Bende öğretmen hattı var B) sadasfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 532 Lİ HAT KULLANIYORUM DAĞILIN. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ben telepati kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 her türlü hat kullanıyorum hoş bayanlar pm plx ara beni sfsdsd ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 kingpin said: 532 Lİ HAT KULLANIYORUM DAĞILIN. B)- Bende 900 lü hat var. Yendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 yavvv en birinci ben dedim. dağılın bakim.. hepinize sıfır puan. ben kazandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 madalyam ile döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 kingpin said: 532 Lİ HAT KULLANIYORUM DAĞILIN. B)- sonraki kısmı 2 'le başlıo B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ben yurt dışına taşınırım.. telefona gerek yok. /win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 çekildim yarışmadan, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Arma said: kingpin said: 532 Lİ HAT KULLANIYORUM DAĞILIN. B)- Bende 900 lü hat var. Yendim. Şebeke sahibi burdayken ne kavgası bu ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 türk kızı yurduna bağlıdır hükmen kaybettin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 +43 681... Ve yaniliyorsunuz. Turk kizi ilginc bir sekilde yurdundan uzak kalinca daha `arkadas canlisi`. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Türk kızları baldan tatlı, erkekleride telefon hattı yarıştırıyor. ohşş biliyorum de ayrı ama yazdım bi kere editleyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bence erkekler kendi çaplarını bildikleri sürece gidip insanlarla tanışmaya çalıştıklarında böyle bi duvarla karşılaşmazlar. örnekleyeyim x erkeği güzellik/yakışıklılık puanı olarak 5 (0 - 10 )puan alabiliyor. gidip de tanışmak istediği y isimli kız ise 9 puan almış. x erkeği y kadını ile eşitsizlikler içerisinde bulunduğundan gerçi çevirilmesi ve hayal kırıklığı yaşaması normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar