Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bu programda sitede yazan ucretler disinda oraya gittinizde yurt ve barinma icin sizde 15k dolar gibi bi para aliniyormu ekonomi isletme vs bolumlerinde ? eger kesin bilginiz varsa cvp verin lutfen ... o fiyatlar disinda mecburi bi para varmi baska ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 okula sorsan direk maille falan daha iyi.ben odtüde o bölümdeyim gittiğim zaman o okulun parasını yurt parasını ayrı ödüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 orda telefon olarak sadece santrali vermisler aradik arama 1. santraldaki adam yanlis bagladi arama 2 santraldaki adam ben nerden bilim dedi arama 3 baska biri cikti pek bilmiyorum bolum ne dedi ekonomi dedim konservatuar bagladi arama 4 hay z***kim sizi*cat kapa* itu bide bu her zaman diyorum uganda > turkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 http://rehber.itu.edu.tr/buro/buro.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 direk suny tarafına da mail atabilirsin daha çabuk bile cevap alma ihtimalin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar