vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 PDA win 6.0 da kitap okumak icin ne yapmam gerekiyor normal pdf, word dosyalarini "boyut" olayini tam ekrana gore olsun istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Foxit reader var benim bildiğim ama! Telde yada PDA'de e book okumak hem gözü yoruyor hemde batarya çok dayanmıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 CoolRider said: Foxit reader var benim bildiğim ama! Telde yada PDA'de e book okumak hem gözü yoruyor hemde batarya çok dayanmıyor!gemide, otobuste filan hem cihaz baya iyi pil konusunda foxit neleri destekliyor merak ettim bakiyim tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bookmaker diye program var,bütün text dosyalarını java yapıp okursun,bi dene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 arjantin said: bookmaker diye program var,bütün text dosyalarını java yapıp okursun,bi dene...tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 reca ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar