vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 PDA win 6.0 da kitap okumak icin ne yapmam gerekiyor normal pdf, word dosyalarini "boyut" olayini tam ekrana gore olsun istiyorum
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Foxit reader var benim bildiğim ama! Telde yada PDA'de e book okumak hem gözü yoruyor hemde batarya çok dayanmıyor!
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 CoolRider said: Foxit reader var benim bildiğim ama! Telde yada PDA'de e book okumak hem gözü yoruyor hemde batarya çok dayanmıyor!gemide, otobuste filan hem cihaz baya iyi pil konusunda foxit neleri destekliyor merak ettim bakiyim tesekkurler
arjantin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bookmaker diye program var,bütün text dosyalarını java yapıp okursun,bi dene...
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 arjantin said: bookmaker diye program var,bütün text dosyalarını java yapıp okursun,bi dene...tesekkurler
Öne çıkan mesajlar