Solomnus Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Madem paticik döndü bende ilk muamma sorumu soriim. Bundan 1-2 ay önce makineyi windows koruma hatası sorunundan dolayı açamaz oldum.Tembelliğimden dolayı ancak 3-4 gün önce format attım ve yeni bir sorunla karşılaştım. Şimdi windowsa giriyorum ama ses yok.Azza anakartım var driverında kesinlikle sorun yok sorunumuda biliyorum zaten.Daha öncede olmuştu ondan direk girdim biosa sound blasterı disable dan enable a getirdim ama bunu yapınca bu seferde windows o bulutlu ekranda takılmaya başladı.Powerdandır dedim kullanmadığım modemimi,ramlerden birini ve ethernet kartını çıkarttım şimdi yine koruma hatası veriyor.Yani sound blasterı açarsam windowsa giremiyorum kaparsam sessiz kullanmak zorunda kalıyorum ( windowsun açılma sesleri dışında hiç bir ses çalmıyor) Yani sound blasterı sağlıklı bir şekilde açmam lazım tavsiyeniz varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 koruma hatası system dosyalarının eksik veya bozuk olmasından kaynaklanır benim bildiğim başka bi cd den yüklemeyi dene windowsu ama driver için bişi diyemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar