Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Evet, optik mouseum kafasına göre çift tıklıyor. Bi dosyanın üstüne tıklıyorum seçmek için açıyor, ismini değişitireceğim klasörü açıyor vs. Çözümü nedir bilen yoksa kafasını masaya vura vura kırmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bozulmuş noolacak :) durup dururken sağ tıklamalar çift tıklamalar vs. ömrünü doldurdu demektir. yeni bi mouse bak işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Donanımdan değil de yazılımdan bi bozukluk olduğunu tahmin ediyorum ondan sordum. Çünkü sadece sol değil sağ da çift tıklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yazılım mı var ki yüklediğin? eğer öyle bişey varsa ve bundan şüphe ediyosan başka bi mouse bulup dene. Yazılım falan yüklemediysen mouse gitmiş işte uğraşma boşuna :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 aynı sorunu logitech G7de yaşamıştım ,mouse'un micro switchlerin içinde demir bir kızak var ya bu kızak kırılıyor yada yerinden kaymış oluyor benimki kırılmıştı başka adi bir mouseu söktüm ondaki kızagı aldım g7ye taktım şimdi sorunsuz calısıyor. ps:kızagı yerine oturtmak ölüm 1saate yakın uğraştım. yarımcı olacak bir link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 G7 yi garanti kapsaminda degistirmediler mi? ne sacma sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 doğru söyle, diablo oynadın di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar