Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkiye yasaklı (mı?)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:
iyide nedeni yazmoyo ki hala burada

Kanunlar kampanya yapmalarına izin vermiyormuş, kuyruklu yalan.

Belki bir aylık bedava için olabilir (ki o bile değil, geçen yıl da vardı ressurection arkadaşa atmıştım, o da Türkiye'de, 1 ay bedava almıştım) ama 3x xp için hangi kanun kitabında yasak var merak ediyorum.
Mesaj tarihi:
sadece varsayım;
bu adamlar sonuçta amerikalı, adamlar aptal millete sahip, herşeyleri kriterlere uymak ve çok aptal bile olsa tüm bilgileri bulundurmak zorundular.
örn: amerikan arabalarında aynadaki yazı.

Burdan varsayımla bu adamlar promosyon yapabilmek için gerekli izine sahip olmaları gerekiyor. Bu her ülkede aynı, %100 eminim ki Türkiyeden yetkiliye ulaşamadılar veya istemediler. Bu sebeple bu hizmeti veremiyorlardır.
Mesaj tarihi:
Ama hizmet burada zaten vardı, kaldırıldı.

Hani şu connected ekranında takılma olayı vardı bir kaç ay önce, işte o sorunu yaşayan tüm ülkelere bu kampanya da kapalı (doğu avrupa ülkeleri vs).

Ayrıca tamam, 1 ay bedava olayı olmasın, 3x xp'nin hangi kanunda neyle ilgisi onu merak ediyorum. WotLK'deki değişiklikleri görüp yeni class açmak isteyen dolu insan var. Adamlar 2 günde lvl 60 olacak hem de 2 tane karakterle biz tin tin eski yola devam.

Tamam belki level kasmayı çok kolay yapmaları eleştirilebilir ama bir tarafta herşeye rağmen bunu 2 günde yapan insanlar varken biz onlardan 3 kat daha çok kasmak zorundayız.
  • Yeni Oluştur...