mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 sadece kesinleşmiş bizi adamdan saymadıkları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Aket-Atum said: iyide nedeni yazmoyo ki hala burada Kanunlar kampanya yapmalarına izin vermiyormuş, kuyruklu yalan. Belki bir aylık bedava için olabilir (ki o bile değil, geçen yıl da vardı ressurection arkadaşa atmıştım, o da Türkiye'de, 1 ay bedava almıştım) ama 3x xp için hangi kanun kitabında yasak var merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 sadece varsayım; bu adamlar sonuçta amerikalı, adamlar aptal millete sahip, herşeyleri kriterlere uymak ve çok aptal bile olsa tüm bilgileri bulundurmak zorundular. örn: amerikan arabalarında aynadaki yazı. Burdan varsayımla bu adamlar promosyon yapabilmek için gerekli izine sahip olmaları gerekiyor. Bu her ülkede aynı, %100 eminim ki Türkiyeden yetkiliye ulaşamadılar veya istemediler. Bu sebeple bu hizmeti veremiyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Ama hizmet burada zaten vardı, kaldırıldı. Hani şu connected ekranında takılma olayı vardı bir kaç ay önce, işte o sorunu yaşayan tüm ülkelere bu kampanya da kapalı (doğu avrupa ülkeleri vs). Ayrıca tamam, 1 ay bedava olayı olmasın, 3x xp'nin hangi kanunda neyle ilgisi onu merak ediyorum. WotLK'deki değişiklikleri görüp yeni class açmak isteyen dolu insan var. Adamlar 2 günde lvl 60 olacak hem de 2 tane karakterle biz tin tin eski yola devam. Tamam belki level kasmayı çok kolay yapmaları eleştirilebilir ama bir tarafta herşeye rağmen bunu 2 günde yapan insanlar varken biz onlardan 3 kat daha çok kasmak zorundayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar