Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Gerçek Derin nefeslerin yolculuklarında Bu yola çıkılmaz, Bu sokaklar çıkmaz. Bilinen gerçeklerde saklı yalanlar. Yalanlar kadar gerçek İnatçı gerçeksizliğinde kaybolmak. Sessiz şarkılarda gizli Yaşlarım kadar göz önünde. Ben değilim biliyorum, Acı çekip anlıyorum. Duyma gördüklerini Gördüğüm hikayeleri. Çıkmaz sokakların çıkmazı Girilmezlerin tabelası, Yanlış sokak. Bu sokakta tek bir şarkı çalıyor. Melodisi acılar, Sözleri sana ait Beni anlatmıyor. Gerçekler kadar yalan Dokunduğun nefesler. Gerçekler kadar yalan Kaybettiğin kalpler. Gerçekler kadar... - Yalan. JJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durgun-3-X-Yesil Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Etkileyici olmuş. Beğendim. Bunu sadece senin için söylemiyorum ama burada yazılan şiirlerin genelinde benim düşünceme göre giriş-gelişme-sonuç bölümleri arasında orantısızlık var. Sanki birşeyler açıkta bırakılıyor gibi geliyor bana. Bilmiyorum belki de yanılıyorum :). Ama sonuç olarak güzel yazmışsın. Ellerine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 1k yada cok var anlamadim =) sagol yinede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar