Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 evet arkadaşlar, sınav çizelgesi çıkartayım dedim. bi de ne göreyim, mimar sinan (2. aşama), marmara ve yıldız teknik sınav tarihi aralıkları çakışıyor, hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bilerek mi koordineli çalışmıyorlar şu sınav dönemlerinde, bir türlü anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Emin misin? Msü ile marmara çakışmazdı genelde benim bildiğim? Özeller çakışırdı hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yarın bi daha kontrol ederim, yalnız geçen sene de çakışmıştı, mimarsinanın 2. sınavları ile marmarının çizim sınavı. millet ona göre gün almaya falan kasmıştı hatta marmarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Her biri ayrı özel triplerde, umurlarında da olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 hasta mı bunlar? benim zamanımda iki sınavın arasında haftalar vardı, hatta tutup eskişehirin sınavında da girmiştim arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar