Khirsah Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 16 Nisan Rotting Christ İmir yapacak Rtn 2 de baba gruplar çıkacak her ne kadar sentencedın ve özellikle de POS gibi bğir grubun yerine Pentagramın headliner çıkmasına şaşırdıysak da süper geçecek gibi gözüküyor[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Mayısta Jethro Tull vardı dimi?[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 1-11 Nisan Anathema konseri olcuaktı ki tam coşmuştukki bugün öğle saatlerinde konserin iptalini öğrendik..Çok üzüldük. 2-25 Eylül Therion konseri oalcak maslak venuede..gerçekten bomba olacağa benziyor. 3-Tabiki rtnII olucak.Birçok grup belli oldu ama ana 6 bomba grup mayıs ayından itibaren açıklanmaya başlanacak.daha fazla bilgi için: www.rockthenations.net Dipnot: Bu arada filyapım neyi yapmaya kalkışsa iptal oldu.Tam emin değilim ama heloween,dt ve şimdide anathema.bakalım ne olacak..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 ahanda anathema gelicekmiş te benim haberim yokmuş. Hımm demekki ondan iptal olmuş. :)[signature][hline]Bakımdayız. Yakın zamanda yeni bir imzayla sizlerle olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 bu arada anathema yanında kadın solistide getircekti..kafayı yedim..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Anathema nasıl iptal olur ya harr ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar