SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 evet bu üniversite de bilgisayar mühendisliği okumayı düşünüyorum. Geçmiş konulara baktım fakat yararlı pek bi bilgi bulamadım. Bu üniversite hakkında bilgi verebilecek olan biri var mı? Ayrıca Doğuş, İstanbul Kültür, Okan ve Maltepe üniversiteleriyle ilgili bilgisi olan da varsa iyi olur
GM-Newbie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Doğuş'u düşünüyorum bende bi çok kişi tavsiye etti diğerlerini bilmiyorum
sandino Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bahçeşehir'in fen-edebiyat fakültesi çok kötü onu biliyorum. diğer bölümler hakkında bir fikrim yok. düz mantık gidersek orası da kötüdür :D. yok bana güvenme sen, araştır :D...
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Gerek yok bahçeşehir bilg müh e . Diğer saydıklarından daha iyi durumda ama genel olarak. Hukuk iletişim dışında bahçeşehiri tavsiye etmiyorum. Bu arada yazılım müh , elekrik-elektronik mğh öğrencisiym bahceshır de
deli gomleði Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 maltepe ile okan'ı tavsiye etmem. Öğretim kadroları az. Ama diğerlerini bilmiyorum. Ben de Bahçeşehir Bilgisayar'da okuyorum. Eğitimi de fena değildir. Yurtdışına açılmana yardımcı olur hocalar. Mesela bizim bir arkadaş iyi bir okulda doktoraya kabul aldı. Mühendislikten bu yıl 5 kişi amerikaya burslu gidiyor. Sanırım diğer tercihlerden daha iyi Bahçeşehir. Ama doğuş da fena değil galiba. Biraz daha araştır bence
Öne çıkan mesajlar