Xo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Elimde Level 60 Undead Warlock var outlandse geçmiş, migrate'e açık. Level 50 üzeri Alliance Priest arıyorum takaslık. Şansımı burda da deneyim dedim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 evet, level 40+ priestlerinizi bile alabilirim. yok mu migrate'e açık level 60 undead warlock isteyen, 40 priest kasmış biri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 38 bloodelf hatun priest var normal serverda ama veriim istersen =P üstü baya iyi twink bile sayılır baya boost yaptırmıstım kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bana alliance char lazım :d yok mu level 40 falan ally char kasıp oynamayan. karşılığında mis gibi 60 level ud warlock alacaksınız xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Hala arıyorum. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar