C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Tekrardan csye başladigim icin ekipmanlarimi yenilemeye karar verdim ve eskilerini satiyorum..Kutusu içeriği herşeyi var.Ayrica mouse üzerinde Steelseries Glides Ms skatezleri bulunmaktadir.Faturalarını kaybettiğim için bulamadım. MS Habu Gaming Mouse Nova Killer Mouse (Gri) Pad Fiyat olarak Ms Habu 45 ytl, Nova Killer 20 ytldir.İzmir içinden elden satiliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Bende o fiyata aldım mouse u arkadasdan gayet memnunum yanlız uzerindeki su kaygan olmayan kısmın soyulma ihtimali var hatta az acıldı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 O olay çogu mousede oluyor eski mousem a4tech x7ydi ondada olmuştu biraz, habuda olmadi ama çok fazla kullanmadim 2 3 ay kullandim.Mousede herhangi bir deforme yada çizik vs. yok.Yalniz habunun kendi skatezlerini begenmedigim için steelseriesin skatezlerinden almiştim onlar var üzerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar