Messor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Habere sevinmeyin hiç. Ordaki platromun inşaatı bitmeden yeni yasa çıkmıştır ki Türkiye bundan faydalanamasın. Ayrıca platform u yapan şirket amerikalı değil brezilyalıdır. Türkiye Petroleri Anonim Şirketi şu anda Türkiye'nin petrol ihtiyacının %10unun karşılamaktadır hem de kazandığı parayı hiç bir şekilde ARGEye harcamadan. Türkiye potansiyel olarak dışarıya olan muhtaçlığı azaltacak fırsatlara sahiptir, ama politikalar izin vermemektedir. Petrol müh okuyorum saygılar. Düzeltme: Hala medyadan medet ummayın allasen.
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Messor said: Habere sevinmeyin hiç. Ordaki platromun inşaatı bitmeden yeni yasa çıkmıştır ki Türkiye bundan faydalanamasın. Ayrıca platform u yapan şirket amerikalı değil brezilyalıdır. Türkiye Petroleri Anonim Şirketi şu anda Türkiye'nin petrol ihtiyacının %10unun karşılamaktadır hem de kazandığı parayı hiç bir şekilde ARGEye harcamadan. Türkiye potansiyel olarak dışarıya olan muhtaçlığı azaltacak fırsatlara sahiptir, ama politikalar izin vermemektedir. Petrol müh okuyorum saygılar. Düzeltme: Hala medyadan medet ummayın allasen. türkiye benzini dışarıdan direk mi alıyor yoksa petrol satın alıp burda mı rafine ediyor? bide klasik batmanda daha fazla petrol var da çıkar(a)mıyoruz geyiği var, doğruluk payı var mı bunda?
huun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ne derece doğru bilmiyorum ama ben ankara'da tüpçülükle iştigal ederken, bu petrol aramada kullanılan sondaj makinalarının bakımını yapan bir firmaya gaz verirdik. adamlar baya baya tüketiyordu gazı, bir gün ziyarete gitmiş idim genç bir mühendis arkadaş vardı orda. gayet çok çıktığını söylemişti. bir kısmı petrol fiyatlarının daha yükseleceği zamanlarda ekonomik olacağını söylemişti, onun dışında da çok fazla kuyunun işaretlenip kapatıldığını . sebebi ne bilmiyorum ama, adam da öyle demişti zaten: biz bakımını yaparız, fazla soru sormayız :D
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ne kadar saçma gelicek size ; ama bana sorarsanız ergenekon soruşturma süreci içinde bu olayın olması sizede garip gelmiyor? çoktan sattığımız rafinerileri ne zaman kullanmamıza izin vermeye başladılar : )
matama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 petrolun cogunu ham alip isliyoruz bazende direk yurtdisindan hazir geliyor Jadelith said: Messor said: Habere sevinmeyin hiç. Ordaki platromun inşaatı bitmeden yeni yasa çıkmıştır ki Türkiye bundan faydalanamasın. Ayrıca platform u yapan şirket amerikalı değil brezilyalıdır. Türkiye Petroleri Anonim Şirketi şu anda Türkiye'nin petrol ihtiyacının %10unun karşılamaktadır hem de kazandığı parayı hiç bir şekilde ARGEye harcamadan. Türkiye potansiyel olarak dışarıya olan muhtaçlığı azaltacak fırsatlara sahiptir, ama politikalar izin vermemektedir. Petrol müh okuyorum saygılar. Düzeltme: Hala medyadan medet ummayın allasen. türkiye benzini dışarıdan direk mi alıyor yoksa petrol satın alıp burda mı rafine ediyor? bide klasik batmanda daha fazla petrol var da çıkar(a)mıyoruz geyiği var, doğruluk payı var mı bunda?
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Jadelith said: Messor said: Habere sevinmeyin hiç. Ordaki platromun inşaatı bitmeden yeni yasa çıkmıştır ki Türkiye bundan faydalanamasın. Ayrıca platform u yapan şirket amerikalı değil brezilyalıdır. Türkiye Petroleri Anonim Şirketi şu anda Türkiye'nin petrol ihtiyacının %10unun karşılamaktadır hem de kazandığı parayı hiç bir şekilde ARGEye harcamadan. Türkiye potansiyel olarak dışarıya olan muhtaçlığı azaltacak fırsatlara sahiptir, ama politikalar izin vermemektedir. Petrol müh okuyorum saygılar. Düzeltme: Hala medyadan medet ummayın allasen. türkiye benzini dışarıdan direk mi alıyor yoksa petrol satın alıp burda mı rafine ediyor? bide klasik batmanda daha fazla petrol var da çıkar(a)mıyoruz geyiği var, doğruluk payı var mı bunda? Çıkarılabilecek petrolün varlığı tespit edilmiş ve mühendislerce onaylanmışsa onu çıkartmak mevzu değildir. Para bulunur teknoloji alınır yapılır. Çıkaramıyoruz değildir. Ekonomik olmayan rezervler var onlardan söz edilen şeyler rivayet olup dolaşıyordur. Arama yapmak lazım,bulunmayan bayağı bir rezerv vardır.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 AMERIGAYA SATSINLAR LAM COK PAHALI BIRDA
Öne çıkan mesajlar