Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Selamlar Başkent universitesinde okuyan, universite ve yurt hakkında bilgisini paylaşabilecek olan varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 var bayaa geç oldu ama hala sormak istiyomusun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 aa zaten bnde o sene girmişm hauhdsugh edit: oha acaip bi fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 host be 2.5 yil olmus, 3.kez 1.sinif tekrar edecegim seneye haha. (td) zaman hizli geciyor. ogrenecegimi ogrendim zaten lanet okulda :)o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 yalnız geçen sene yurtta kaldıysan tanıormdur ben seni kimsin :D 306 gençliiindenmisin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 aynen oyle 306 daydim... yurda Your-freedom dagitan adamdim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar