sbora Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Nası yapıldığını bilen varsa yardımcı olursa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 kablonet in olmasi lazim bide ps2 icin ehtehnet karti lazim[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Talerun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bu konuda bilgisi olan yazsın lutfen ben de çok merak ediyorum. adsl le falan nasıl olur ps2 ethernet cardkaç paradır? kolay bulunur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Sanırım bu konuda kimsenin bi bilgisi yok. Ufak bir araştırma sonrası bunu buldum. Fiyatı yaklaşık 40$ civarında. Türkiyeye geleceğini sanmıyorum ama gelse bile 50-60$ gibi bir fiyatı olur herhalde. Acaba buna alternatif olarak usbden network kartı bağlayabilir miyiz? Bu arada burdaki kimsenin bu konuda bir bilgisi yok yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: Talerun, 12 February 2004 14:53 tarihinde demiş ki: bu konuda bilgisi olan yazsın lutfen ben de çok merak ediyorum. adsl le falan nasıl olur ps2 ethernet cardkaç paradır? kolay bulunur mu? wallsimofle artik girmiyor o bagliyordu dedigim gibi sonucta[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Walla ben de senin gibi hevesliydim. ingiltereden network adaptor getirittim aa bir de baktım dial up desteklemiyor. sonra adsl modem aldım ama daha port dağıtmıyorlar bir türlü çıldıracam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Network adaptor ps2 nin kendi adaptoru mu?(Hani siyah olan) Bide satmayı düşünürmüsün? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 yok PS2 için ethernet kartı olarak düşünebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 ntsc modeli ethernet kartlarının telefon girişide var. Yani dial up ile bağlanılabiliyor ama nekadar verim alınır orası bilinmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Tam modelinin yazarmısın ethernet kartının? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 --ps2'yi internete bağlamanın ne avantajları var online oyun oynamak dışında? --Chipli ps2 ile online oyun oynanıyor mu? (ps2 online gaming sistemi hakkında hiç fikrim olmadığı için soruyorum)[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 http://www.us.playstation.com/peripherals.aspx?id=SCPH-10281 model sorunu falan olurmu bilemiyorum ama pal versyonlarında yok dial-up girişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Şubat 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2004 PS2 de internete bağlanmanın tek faydası online oyun oynamak ama ilerde HDD çıkınca belki internet explorer programı ekleyebilirler bunun dışında forumlara katılabiliyorsun. başka bir numarası yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar