Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ben çok seviyorum öyle sürprizli shuffle session'ları. önce ella fitzgerald çıkıyo, ardından ministry, ardından gorillaz, ardından entombed, ardından ciguli, ardından melt banana, ardından benny goodman, ardından slayer........ rollercoaster ride :P hastasıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ciguli vardı bi ara noldu ona yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bir saman alevi misali parlayıp sönen starcıklardan o da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 power metal m/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yavaş yavaş değişebiliyor bir süre sonra kafa yormaya başlıyor death/black özellikle cannibal corpse gibi gürültü olanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 İyi olmuş pis metalci evresinden çıkmışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 dasaaa said: yaşla alakalıdır.. hormonlar falan.. aggro seviyesi hede hödö +1 :) Mizaç da etkili sanırım, ben mesela cozurtulu müzikler dinleyemiyorum fazla. (gerçi zaten metalle fazla alakam olamadı -her türk gencinin başına gelen metallica hariç- Ortaokulda millet konuşurdu "olm sıleyır var ayrınmeydın var manyak bişey şöle böle" diye, ben hep alakasızdım. Sora "metalika"yı öğrendim falan...) Şu anda ne seviyosam onu dinliyorum, dinlediğim şeylerin ne olduğundan da çoğu kişinin haberi yok, komedi. ahah bi de şimdi postu atmadan aklıma geldi, veledken babamın bi pikapı vardı (ben bilgisayara bağlayıp patlatana kadar), Michael Jackson'ın thriller plağı vardı bi de. Daha okula gitmiyoken onu dinlerdim ninni niyetine geceleri. Plak da odamda halen durur. (tabii 6 yaşında velede verirsen haritaya döner plak o ayrı.) "6 yaşında metalciydim" muhabbeti gibi bişey işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 şahane albümdür o yahu, ben hala dinliyorum her ay birkaç doz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 mp3 formunda dinliyoruz artık işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ben küçükkene hey corç versene borç olmaz maykıl bende de yok u dinliyordum ve avazım çıktığı kadar söylüyordum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar