Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Her haftaiçi gibi hazırlanıp işe gitmek için yola koyuldum. Durakta beklerken yerde, oynanmış loto kağıdına gözüm ilişince akşam gördüğüm rüya aklıma geldi. Süper Loto tutturup zengin oluyordum. Sonra bunun bir işaret olduğunu düşündüm ve Süper Loto oynamak için bir durak önce indip otobüsten. Doğru Loto bayine gittim tam kolon Süper Loto deyip 10 ytl uzattım para üstü 4 ytl gelince bozuldum biraz, pahalı geldi 6 ytl. Herneyse akşam bakmaya üşendim sonuçlara ve ertesi gün gene aynı durakta inip bayiye girdim. Aldım elime sonucu dikkatimi ilk kolona verdim ve önümde yazan ilk rakama baktım. İlk rakamda 9 vardı hemen kendi kuponuma baktım, bendede 9 vardı. Ardından 28 ile 37 yi gördüm ard arda, bende de aynı şekilde sıralanmışlardı büyük bir heyecanla yuvarlak içine alıverdim. Dördüncü rakam 42'ydi bir baktım bendeki dördüncüde 42. Artık kalp atışlarım hızlanmaya başladı herşey çok hızlı gelişmişti belki 10 saniye sonra 7 trilyonum olduğunu öğrenecektim ama ne yazikki son iki rakamı görünce dünyam başıma yıkıldı, saniyeler içinde kurduğum hayaller gene saniyeler içinde yok oluverdi. Paylaşmak istedim, saygılar. Ps: 90 Ytl aldım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 bi an benim de kalbim çarpamaya başladı okurken ama sonu hüsran . kısmet işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 çıksaydı o para nickini değiştirmek zorunda kalabilirdin... insanın aklını alır o kadar para :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 oolum iyiki çıkmamış heba ederdin sen o parayı ergenekona verirdin. (:D ama 90 ytl iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Perinçek Çıkacak, Hesap Soracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Küçükken loto oynuyoruz. Bildiğiniz altılıişte sayısal. Teyzem dedi sen söyle diye. Gözümü kapattım. Önüne gelenleri söyledim 2 5 27 33 43 49 Ama sonra çok tek sayı oldu dedim 2 5 27 32 42 48 olsun dedim. Çekiliş yapıldı. 2 5 27 33 43 49 çıktı. 1,25 trilyon uçtu. :( O gün bugündür sınavlarda falan bi cevabı silersem hep ilki doğru çıkar, ama hep de silerim. Garip.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ben de sayısalda 5 tutturdum bir keresinde ama malum ilk defa nasıl olsa çıkmıyo diyip gitmedim yatırmadım kuponu :( geçmişe mazi.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar