Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 arkadaşlar bu mesajın aynısını spor kısmına da yazdım ama yanıta acil ihtiyacım var ondan burayada yazıyorum,yanlış belki ama affınıza sığınarak yardım istiyorum .. Arkadşalar merhaba,sutopu topunu istanbul anadolu yakasında mümkünse kadıköy civarlarında nerde bulabilirim hatta mümkünse ufak olan toplardan lazım,ve bilginiz varsa fiyatı nedir ? teşekkür ederim ilginize
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Bunu mu demek istediniz ? sutopu topu fiyatı 37ytl internetten spor ürünleri satan www.sporekipmani.com adresinde vardır. anadolu yakasındada alışveriş merkezlerinede olabilir belki diycem bilmemekle birlikte böle sportive falan gibi spor magazalarında bulabilirisn belki.
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 sutopu topu abi aynen bunu sölemek istedim internette buldum mini sini yani istediğimizi 40 milyon ama sipariş usulü çalışıyolar yani bi dükkanın sitesi değil.ancak ben birebir almak istiyorum bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum hala : ) herkese teşekkürler tekrar
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 kar$ida sirkecide bulursun bu topu.. kadikoyden bin eminonu vapuruna, inince yukari yuru dogubanki falan gec, arkalarda spor e$yasi satan toptancilar war. Bu top warsa onlarda wardir.
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 kadıköy civarında falan yokmudur bide pazar açıkmıdır buralar ?
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 degildir. kodikoyde , kadikoy pasajinin altina bakacaksin. olsa olsa orada olur ama sanmam. bu tip $opar mallar sirkecide olur.
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 carrefour da falan yokmudur ki ?
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Spor magazalarına boşuna bakma. Ya internetten ara yada çok büyük spor mağazası bulman lazım. Herşeyi getiren. İnternet en iyi çözüm.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 carrefour'da zor.. spor ekipmanları satan mağazalara da %20 şans veriyorum. esh +1 pzt bulabilirsin sanırım
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 peki bu kadıköy pasajı da mı yarın kapalı ?
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ha bak nerde olur biliyo musun.. kanyonda sports international in yaninda extreme bir spor magazasi war. yarin da aciktir. bi bak oraya da.. badmington topundan kaykay tekerlegine kadar her bi $ey vardi en son gittigimde.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 kadikoy carrefourda da var oyle bi magaza, sinema girisinin yaninda olmasi lazim, top varmidir bilemem ama.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 külliyen esh ben de önce sirkesciden fgirecektim.. o girmiş.. bari kadıköy pasajı diyeyim dedim.. demiş.. kanyon konusnda fikrim yok ama esh dediyse doğrudur
Öne çıkan mesajlar