Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Su Topu Topu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar bu mesajın aynısını spor kısmına da yazdım ama yanıta acil ihtiyacım var ondan burayada yazıyorum,yanlış belki ama affınıza sığınarak yardım istiyorum ..

Arkadşalar merhaba,sutopu topunu istanbul anadolu yakasında mümkünse kadıköy civarlarında nerde bulabilirim hatta mümkünse ufak olan toplardan lazım,ve bilginiz varsa fiyatı nedir ? teşekkür ederim ilginize
Mesaj tarihi:
Bunu mu demek istediniz ? sutopu topu

fiyatı 37ytl internetten spor ürünleri satan www.sporekipmani.com adresinde vardır.
anadolu yakasındada alışveriş merkezlerinede olabilir belki diycem bilmemekle birlikte böle sportive falan gibi spor magazalarında bulabilirisn belki.
Mesaj tarihi:
sutopu topu abi aynen bunu sölemek istedim internette buldum mini sini yani istediğimizi 40 milyon ama sipariş usulü çalışıyolar yani bi dükkanın sitesi değil.ancak ben birebir almak istiyorum bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum hala : ) herkese teşekkürler tekrar
Mesaj tarihi:
kar$ida sirkecide bulursun bu topu..

kadikoyden bin eminonu vapuruna, inince yukari yuru dogubanki falan gec, arkalarda spor e$yasi satan toptancilar war. Bu top warsa onlarda wardir.
Mesaj tarihi:
ha bak nerde olur biliyo musun..

kanyonda sports international in yaninda extreme bir spor magazasi war.

yarin da aciktir. bi bak oraya da..

badmington topundan kaykay tekerlegine kadar her bi $ey vardi en son gittigimde.
  • Yeni Oluştur...