The_Guardian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Simdi martin basinda bir final olayine girecem, 2 tane resim sinavi var 1.si 3 saatlik digeride 6 saatlik. 3 saatlik olan 40/ 6 saatlik olan sa 60 puan icermekte.. 2 tane konu sectim,. 1.Havlu,bez,ip gibi seyleri duvara civileyip cizmek... Bu kolay olani.Onu elime komur kalem alip rahatca yapicam(horacenin "once tum kagidi karart sonra parildamasini istedigin yerleri sil" teknigini buna uygulayacam bakalim) ama 2.siden biraz zorlanacam(Crowd Scene....) Soleki avrupa (genelde Bulgar veya Hollandali ressamlarin resimleri gibi) 17(veya 18 tarih onemli degil,.yeterki halen sole eksi bir havasi olsun). yuzyillarindan kalma bir resmi gunumuz kosullarina uyarlamam lazim.Mesela resimde ger kilicla duello yapiyorlarsa onu Otamatik tufege(Mesela diyorum) donusturmem lazim fln. Resimin seklide hani olurya arada bir gorursunuz.; Bir pazarda bir kisim belki gosteri yapan insanlari izliyor bir kisim balikcidan balik aliyor.Hepsinin yuzleri genelde hep resme donuk..vs bunu kuru kalemle yapacagim(once kara kalem girisip) lakin aceb bu tur resimleri nerden bulabilir,ayricada hangisini kullanabilirim, Bir akil verecek olursa iyi olur.[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turk Fan klubu Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar - Havada sekizli ucan tekme atma koleji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 valla bu cumaya yetismeli. Umarim biri el atarda su ressam guzeldir der.[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turk Fan klubu Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar - Havada sekizli ucan tekme atma koleji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 2. secenekteki resim için Barok sanatına bakabilirsin degiştirilecek bi cok şey cıkarabilirsin çeşit çeşit cünkü konuları. 1.resimde heryeri siyaha boyayıp parlatmak istedigimi silicem demişsin eger bunu ilk kez deniyorsan sınavda uygulama.özellikle silgiler cok sorun o konuda zaten önermem :) ps: cok merak ettim ne sınavları bunlar üni. mi güzel sanatlar lisesimi ?[signature][hline]:( www.fallenbishop.cjb.net no gay, no cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 bütün kağıdı karartma. forma bir temel renk at. bu da grinin bi tonu olsun. sonra beyaz hi-light akabinde de gölgeler. ikinci konu kasnakmış be. ben yapmazdım yani :)[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 guardi yurt dışında bir üniversitede okuyor ama bölümü neydi unuttum[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 2. resim olarak fatihin istanbula girişini yapabilirsin. limuzinle eller havada girer. o zenci eleman da takım elbiseli bodyguard olur filan. şık olur yani düşündüm de :)[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 walla 17. 18. yuz yil demissin o olay olmassa Edward Hopper in cok guzel bi resmi vardir (bkz.) 1920 ler falan gibin, bunu modernize edebilirsin (ornegin blade runner dak noodle bar). ancak bu aklima geldi, 17. 18. yuz yilindan birsey gelmiyor aklima walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar