Necromancery Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 come on yardim hadi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 2 yeni bolum cikacakmis birisi ek paket olarak britanyada ki clanlar arasi savasi konu alcak... Digeri cok farkli roma uygarligini konu aliyor ve oyun motoru degisiyor direk olarak uc boyut savascilar gorecez duver ustu kapismalar manyak efektler falan filan bayagi guzel olacak yani bekliyoruz .... Take care...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 bide netten rahat oynansa abi oyun 1453te bitmese süper olcak ya ben Osmanlılarla 1453 te Almanyayi aldim var mi böle bişi ve tabi Rusyayida (sonra Mogollar olustu bende sinirlenip kapadim oyunu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 valla ben bizansla basladim bi oyunumda haritada 4 ulke falan kalmisti en buyuk iki ulke ben le misirlilar digerleride 2 3 parsel yerdeydi komik yani.... Take care....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar