Stream Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Eclipsede oynamayan bir arkadaşın 10 lotuna ihtiyacim var 6 adet fabrika ve 2 adet ev koyucam. Bria hariç tüm serverlarda 20 lotum var. Ilgilenen varsa lutfen buraya cevap yazsin veya özel mesaj yollasin. Acil ![signature][hline]StarWars Galaxies Avatar: Nick: Ogoed | Race: Human Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master Ogoed's Enhance Packs Vendor - RIP Mall Dantooine - Hi'lal City / 6424 -6070 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 yokmu kimse ???[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar: Nick: Ogoed | Race: Human Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master Ogoed's Enhance Packs Vendor - RIP Mall Dantooine - Hi'lal City / 6424 -6070 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Eclipse'te 9 lot boşta, bloodfin'de lot'un varmı?[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Bloodfinde 20 lotum var. Ama Eclipsede ne kadar lot alirsam ordada o kadar veririm. Edit. Factorylerimin hepsi suan calisiyor durumda kimse cevap yazmayinca calistirmak zorunda kaldim. /transferstructure komutu fabriklardada calisiyorsa hemen simdi yapalim. Olmuyorsa 2-3 gun sonra ancak [signature][hline]StarWars Galaxies Avatar: Nick: Ogoed | Race: Human Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master Ogoed's Enhance Packs Vendor - RIP Mall Dantooine - Hi'lal City / 6424 -6070 [Bu mesaj Stream tarafından 17 February 2004 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 evet suan herseyim hazir ve lot trade yapacak birilerini ariyorum. tam olarak 19 lota ihtiyacim var. 9+10 olacak sekilde. Tradein nasil yapilcagini acikliyim. Eclipsede chariniz yoksa char acicaksiniz size para vericem ve dantooine Hi'lal e geleceksiniz. Hiç bir deed kurmayacaksiniz. Sadece ben size otomatik olarak transfer edicem herşeyi. Hazır olarak kurulu herşey. Tek yapacaginiz en fazla 20 dakika sirayla fabriklarin yaninda ve evlerin içinde durmak olacak. Factoryleri ve evleri size aktardiktan sonra sizin istediginiz bir zamanda bende sizin oynadiginiz serverda online olucam. Yapmaniz gerekenler sunlar: Factory veya evleri lotlariniz yettigi kadar koyup hazir tutacaksiniz. Ben gelince eğer transfer edeceginiz deed evse ikimiz evin içine girecek ve beni seçip /transferstructure yazicaksiniz. Ben sizi admin liste ekliycem. Factory veya harvestersa 3m yakininda durarak /transferstructure yazacaksiniz ben sizi tekrar admin ekliycem. Diğer factory ve evler için lotunuz yetmiyorsa yaninizda bulundurup herhangi bir ev veya factoryi transfer ettikten sonra kendiniz istediginiz sekilde koyup tekrar bana transfer ediceksiniz. Qui 9 lotum var demisti. Benim için 10 lot daha lazim. Eğer oynadığınız server Bloodfin-Intrepid-Kettemoor-Chimaera veya FarStar ise bir adet bedava holocron sahibi olacaksiniz :-) Acil olarak ihtiyacim var bu trade'e cok uğraştıracak birşey değil. Cevap verirseniz sevinirim.[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar: Nick: Ogoed | Race: Human Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master Ogoed's Enhance Packs Vendor - RIP Mall Dantooine - Hi'lal City / 6424 -6070 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Ogo ticaret olayını abarttı. :lol:[signature][hline]:hrr: No more Mr. Nice Guy... :hrr: Devvo Ki'yyst Teras-Käsi Master, Gunsmith, Quickdraw Ex-Master Creature Handler, Ranger, Sharpshooter (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 hakkaten yujh yani ogo 20 lotun var yetmedi mi canim kardesim[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 yetmezzzz bump :p[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar: Nick: Ogoed | Race: Human Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master Ogoed's Enhance Packs Vendor - RIP Mall Dantooine - Hi'lal City / 6424 -6070 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 arkadaşlar yok mu kimse ?[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar: Nick: Ogoed | Race: Human Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master Ogoed's Enhance Packs Vendor - RIP Mall Dantooine - Hi'lal City / 6424 -6070 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 hala aramaktayim ...[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar: Nick: Ogoed | Race: Human Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master Ogoed's Enhance Packs Vendor - RIP Mall Dantooine - Hi'lal City / 6424 -6070 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar