kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 benim babam çayyolunda villamızda var altımda vos vosumda var ali dayıda yan komşumuz şahini var lpg gaz ı atıyor geziyor çankırıyı çorumu. bende dolmuşcuyum ankara ile polatlının arası kısa günde üç beş sefer ekmek parası işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 elvan dalton öz abim sokaklarda " benim adım elvan dalton ben gezerim balkon balkon gelirde koynunuza girerim ama kobrayı dolarım boynunuza.. açın kızlar arayı salıyorum kobrayııı VAROLLL " diye geziyor. sonra: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 [video]http://youtube.com/watch?v=3jwjS3Ee_SM?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar