4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 forumlarda cok konuşuldu ama aradım bulamadım :) Yurt dışından N95 Marka telefon göndericekler. Posta ile bunun icin vergi alınıyormu posta parası dışında extra bir ücret varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 gümrük alırlar sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 300 Euro üzeri olursa vergi alıyorlar ama nereye göre 300 euro tr fiyatlarına göremi yoksa gelicek olan ülke fiyatına göremi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ben de aramaya inanmadım, tam böyle birşey soracaktım açayım diyordum topic. içkide falan nasıl bunun mevzuatı, bilen varmıdır ? litre, fiyat sınırlaması falan mı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 evet 2 şişe içki. 2 karton sigara maximum. gerçi biz kıbrıstan 4er 5er getiriyoz denk gelirlerse bıraktırıyolar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 2 şişe de, litre sınırlaması falan yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 iyi de ne alcan ki ztn bi litreden fazla çok içki varmı ki:D absolut al 11 oyro 1 litresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar