St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 selamlar.yaz sonu masaüstü toplamak için elektroniklerimi satıyorum elimde bu laptop var sağ yön tuşu çıktı sizce ne kadar eder 2. eli?hatta aranızda almak isteyen olursa kaç verir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 sağ yön tuşu gittiyse ederinin yarısına gider malesef. Çok özel bir tuş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 yaa yaptırsam onu kaç verirsiniz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 bir işe yarar mı bilmiyorum da şu verdiğim linkteki laptopun sağlam halini (bir tek fanım problemliydi ona da fan veriyodum yanına) 450ye satamadım.fiyat belirlemende yardımcı olur heralde. ben kardeşime oyuncak vermeye karar verdim bunu hatta çok ucuza gitceğine bari evde nete girilsin fifa gta oynansın diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Verdiğin link nerede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 http://urun.gittigidiyor.com/HP-COMPAQ-NX8220-LAPTOP_W0QQidZZ11366580 burdaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 oha ya benimki 5-10 liraya gidecek demk.neyse tez neyin yazacam dursun bari para biriktirip alırıp masaüstünü artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar