Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 var mı böyle birşey? bişey aramadan önce siteye girmekten baydım. böyle birşey olsa çok rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 arama motorunu kullansan? firefox için dedim. diğer tarayıcıları bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 direk oyle bir sey var mı bilmiyorum da istedigin bir siteye uyarladıgın custom toolbar'lar var, google'dan aratsan bulursun, wikipedia bulamazsan direk onları deneyebilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 opera'da siteye gir orada search yaptığım yer var ya.. hah oraya sağ tıkla.. gelen pencerede "create search" kısmına tıkla. orada key words yazacak. oraya mesela "wp" de.. şimdi bi şey arayacağın zaman adresleri yazdığın bara "wp haribo" yazıp entera bastığında haribo'yu arayacaktır aynı olayı maxthon'da url alias ile hızlıca yapabilirsin.. tabii toolbar'dan ve arama kısmı gibi ekstra çirkin şeylerden kurtarması da ayrı bi güzellik ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ben adres çubuğuna mesela wiki en cyborg yazıyorum direkt geliyor. google kendimi şanslı hissediyom şeyiyle entegre adres çubuğum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar