Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung E840 - U700 Karşılaştırma


chesterfield

Öne çıkan mesajlar

Hangisini alayım hala karar veremedim, daha önce ikisinden birisini kullanan olduysa, olumlu ve olumsuz yönlerini öğrenmek isterim.

http://www.gold.com.tr/compare1/3a.asp?CATEGORY=&urunid=35014&urunid2=35218

Benim için özelliklerinden çok önemli olan tasarımı ve kullanım kolaylığı. Yani bir yere gidince masaya koyunca "adama bak birde telefonuna bak" demesinler. U700 daha hoşuma gidiyor bu yönden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Diğerini bilmiyorum ama U700 çok kullanışsız bi telefon.

Dokunmatik tuşlar tam bir rezillik. Yanlışlıkla adam aramalar, yannış menülere girmeler, konuşurken yanağının tuşa basıp aramayı kapaması falan çok dandik yani...

ayrıca dışardan şık görünüyor ama eline alınca çok adi plastik bir alet hissi veriyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

E840 var bendede görünüş olarak hoşuma gitti ince ufak diye aldım tip olarak guzel lakin tuş takımı uzunca sure nokia kullanmıs biri olarak hafif dandik kameranın flash ı yok bu arada illa kamera ile gece bişi cekmiceksen sorun degil 2-3 ay oldu bir sorun yok.Dokunmatik tuşlarada bir hafta alısırsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

u700 bende vardı. Görünüş olarak harika bir telefondu ancak dokunmatik tuşları kısa bir süre sonra bozuldu. Önce tuşların ışıkları söndü hiç basılmıyordu daha sonra normal tuşa basmaktan daha fazla eforla çalışır oldu ama her seferinde o kadar uğraşmak yoruyordu tabi. Normal klavyesi çok bitişik gözükebilir ama gayet rahattı yazması. Ekranı net ve kaliteliydi ortadaki ipod un halkasına benzer menü navigasyon tuşunu pek kullanmadım açıkçası. Bunlar belki benim kullanım şeklimden kaynaklanan hatalardı.

Ama başkalarınkinde de göreceksin, telefonun yanındaki nikelaj dökülüyor. Bu genel bir problem ve telefonu ilk aldığındaki ışıltı kayboluyor çok çirkin bir hale geliyor.

Açıkçası ben pek tavsiye etmem, e840 hakkında bir bilgim yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...