Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

satılık PC acil satıyorum ucuza

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zamanında inanılmaz paralar vererek aldıgım masaustu bilgisayarımı satıyorum

ÖZELLİKLERİ: Pentium IV 3 mhz
G-force FX 5200 128 mb ekran kartı
200 GB HDD
1 GB RAM
LG DVD Writer Combo
Floppy
5+1 creative ses kartı
6 USB girişi (4 arkada 2 önde)

Fiyatı 400 YTL olarak belirledim ama pazarlığa açığım.
Mesaj tarihi:
MadOrca said:
abi çok pahalıya almıştım ama ya :)
sen almayı dusunuyomusun pazarlık yaparım

Valla bu dediğin pc cok eski demek olabilir(zamanında cok pahalıysa) yada kazık yemissin olabilir. Bunu demesen daha iyiydi :)
Mesaj tarihi:
FromTheHell said:
çok sallamış olmayım ama 400ytl ye "0" ve bundan daha iyi kasa alınır.
sanıyorum.

aynen öyle oluyor evet 400 ytlye çift çekirdekli pci exp 16lı ve directx10 destekli bi ekran kartına sahip bi kasa toplanabiliyor.

bu arkadaşın kasasıyla benzer özelliklere sahip kasamı (içinde 6600gt vardı hemde) 200 ytlye zar zor sattım.fx5200lü bi kasa da heralde 150 filan eder anca.
Mesaj tarihi:
sora uyarınca "satış baltalıyo bu lan!1" oluyor. ah be, bi araştırıp baksaydın ya kaç para eder bu makina :) bilgisayar işi böle işte hayvan gibi değer kaybeder alet. Duygusal davranırsan böle yanlış fiyat verirsin, satışını da kötü etkiler. yaa yaaaaa.
Mesaj tarihi:
abi 250 gibi bi fiyata satıcam ben iste uzun zamandır bılgısayar alıyorumki simdi yenısını alıacm işte ondan satıyorum amma deger kaybetmıs 3000 liraya almıstım zamanında
Mesaj tarihi:
PassivE_KesH said:
4 çekirdek 2.4 500 gb hdd 2 gb ram 8500gt ekran kartı var alette benim baya bi imba satmaya kalksam 600 700 anca verirler gibime geliyor sen ordan hesapla işte :D

makinemin reklamını yaparım hava atarım ezerim mezerim filan diyosun yani.
Mesaj tarihi:
MadOrca, arkadaşların dediği gibi sen parçaları tek tek satmaya çalış ama onların söylediği gibi satabileceğin sadece HDD ve RAM değil, tam modelini söylersen bir araştırma yapıp ses kartına talip olabilirim :)
Mesaj tarihi:
Anubisath said:
PassivE_KesH said:
4 çekirdek 2.4 500 gb hdd 2 gb ram 8500gt ekran kartı var alette benim baya bi imba satmaya kalksam 600 700 anca verirler gibime geliyor sen ordan hesapla işte :D

atardımda daha fazla memnun değilim vista va dğeiştiremiyorumda garantiden dolayı.

zaten pc yi ben almadım salak hp ram arızasına anakart arızası yazdı sonra bunu verdiler.

piyasadaki en iyi hp desktop tu 4 ay öncemi ne beklemiyordum şok oldum görünce :D
Mesaj tarihi:
PassivE_KesH said:
Anubisath said:
PassivE_KesH said:

atardımda daha fazla memnun değilim vista va dğeiştiremiyorumda garantiden dolayı.

zaten pc yi ben almadım salak hp ram arızasına anakart arızası yazdı sonra bunu verdiler.

piyasadaki en iyi hp desktop tu 4 ay öncemi ne beklemiyordum şok oldum görünce :D

ekran kartı orta seviye ordan kaybedio epey ,işlemci iyi ama :P
  • Yeni Oluştur...