Daesu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Bana şöle Slow - alatan cinsten bi mp3 listesi yazarmısın. gurup ve şarkının ismi formatında söylerseniz cok iyi olur. her kez bişey yassa bi liste cıkar bana. hadi patiler[signature][hline]:( www.fallenbishop.cjb.net no gay, no cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 3 doors down - here without you[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 placebo - I know[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ya şimdi ben buna baya uzun bi list e yapardım ama sana bi albüm atvsiye edeyim Elvis Presley - 50 great love songs soulseek de filan var paylaşıma açık, bilinen bütün eski aşk şarkılarını ösylemiş üstat çok da güzel söylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 valla saolunda ne biliyosanız yazın yani şu anda Elvis ve louis armstrong un bi cok parçası var. daha da bekliyorum. yani mesela anathema-parisienne moonlight gibi parçalarda olabilir aklınızda ne varsa artık[signature][hline]:( www.fallenbishop.cjb.net no gay, no cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Anathema - Fragile Dreams, One Last Goodbye Dream Theater - Space Dye Vest My Dying Bride - For my Fallen Angel Sting - Fragile Hatırlyamadım adamın adını - En Apesanteur şimdilik bunlar geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 scorpions - acoustica adlı albüm ya da bendeki the best ballads şimdi şarkıları yazamıycam ama you and i la gir damardan bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 dire straits - tunnel of love[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 nedir bu slow kasırgası bu aralar depresyondayımmmm modu mu?[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 slow mu?. SADE![signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleepwalker Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Anathema-anyone anywhere Anathema-one last goodbye Dream Theater-Through her eyes Dream Theater-Space dye vest Guns'n Roses-Don't cry White Lion-When the children cry Secret Garden-Heartstrings Manowar-courage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 nightwish-Away[signature][hline] kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterglow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Dorsia'nın listesi mükemmel, yazacaklarımın yarısı aynı olucaktı, o yüzden ona ekleme şeklinde yazıorum: U2- Where the Streets Have No Name Deftones- Anniversary of an Uninteresting Event Evanescence- Anywhere Pink Floyd- The Fletcher Memorial Home Dave Matthews Band- #41 Sigur Ros- Agaetis Byrjun (Bütün şarkıları 60 bpm civarında zaten, istediğini dinle) Joe Satriani- Forgotten Parts 1&2 Miles Davis- So What Yeah Yeah Yeahs- Maps John Mayer- Wheel, Neon. Foo Fighters- Tired of You The Cure- Apart Incubus- Echo RHCP- Don't Forget Me Travis- Afterglow Norah Jones- Feelin' The Same Way Santana- Sampa Pa Ti Staind- Epiphany[signature][hline]Existential carousel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faruk-sdv Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Joe Satriani-What Breaks A Hearth Anathema- Deep Dream Theater-Eve...Space Dye Vest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Bak bana Bana bak Bak cekinme Burda da akustikler var Burda CD bile yapilmis[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar