Daesu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Bana şöle Slow - alatan cinsten bi mp3 listesi yazarmısın. gurup ve şarkının ismi formatında söylerseniz cok iyi olur. her kez bişey yassa bi liste cıkar bana. hadi patiler[signature][hline]:( www.fallenbishop.cjb.net no gay, no cry
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 3 doors down - here without you[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 placebo - I know[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Berk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ya şimdi ben buna baya uzun bi list e yapardım ama sana bi albüm atvsiye edeyim Elvis Presley - 50 great love songs soulseek de filan var paylaşıma açık, bilinen bütün eski aşk şarkılarını ösylemiş üstat çok da güzel söylemiş
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 valla saolunda ne biliyosanız yazın yani şu anda Elvis ve louis armstrong un bi cok parçası var. daha da bekliyorum. yani mesela anathema-parisienne moonlight gibi parçalarda olabilir aklınızda ne varsa artık[signature][hline]:( www.fallenbishop.cjb.net no gay, no cry
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Anathema - Fragile Dreams, One Last Goodbye Dream Theater - Space Dye Vest My Dying Bride - For my Fallen Angel Sting - Fragile Hatırlyamadım adamın adını - En Apesanteur şimdilik bunlar geldi aklıma
BladeSinger Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 scorpions - acoustica adlı albüm ya da bendeki the best ballads şimdi şarkıları yazamıycam ama you and i la gir damardan bence :)
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 dire straits - tunnel of love[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 nedir bu slow kasırgası bu aralar depresyondayımmmm modu mu?[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 slow mu?. SADE![signature][hline]nobody said it would be easy...
Sleepwalker Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Anathema-anyone anywhere Anathema-one last goodbye Dream Theater-Through her eyes Dream Theater-Space dye vest Guns'n Roses-Don't cry White Lion-When the children cry Secret Garden-Heartstrings Manowar-courage
Numb Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 nightwish-Away[signature][hline] kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri!
Afterglow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Dorsia'nın listesi mükemmel, yazacaklarımın yarısı aynı olucaktı, o yüzden ona ekleme şeklinde yazıorum: U2- Where the Streets Have No Name Deftones- Anniversary of an Uninteresting Event Evanescence- Anywhere Pink Floyd- The Fletcher Memorial Home Dave Matthews Band- #41 Sigur Ros- Agaetis Byrjun (Bütün şarkıları 60 bpm civarında zaten, istediğini dinle) Joe Satriani- Forgotten Parts 1&2 Miles Davis- So What Yeah Yeah Yeahs- Maps John Mayer- Wheel, Neon. Foo Fighters- Tired of You The Cure- Apart Incubus- Echo RHCP- Don't Forget Me Travis- Afterglow Norah Jones- Feelin' The Same Way Santana- Sampa Pa Ti Staind- Epiphany[signature][hline]Existential carousel
faruk-sdv Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Joe Satriani-What Breaks A Hearth Anathema- Deep Dream Theater-Eve...Space Dye Vest
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Bak bana Bana bak Bak cekinme Burda da akustikler var Burda CD bile yapilmis[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Öne çıkan mesajlar