KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 burdaic , ragnarok'dan hatırlayacaksınızıdr bu oyunun avrupa ve amerika lisanslarınıda aldı. Uzun süredir takip ettiğim oyun türkler içinde yine türkçe olarak oynanabilecek. oyun hakkında detaylı bilgiyi www.florensia.eu adresinden alabilrisiniz. Denemenizi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 değişik eğlenceli..Hem kara lvl hemde deniz lvl kasabiliyorsuuz...Deniz lvl i arttıkca geminizi daha guclu hale getirebilirsiniz :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Oynarım ben bunu be oyunu indirip direk register la başlıyabiliyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 evet rose online da falan da betada f2p misali üye ol başla şeklindeydi. indirip bakacaktım da gemi falan varmış ayrı olarak, pfz : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 görüntüler çok çocuksu bence deniz savaşlarını sevsemde hiç sevmem bu tarz grafikli oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 evet oyun görselliği anime..Ama bir deneyin.Questleri türkçe görmek çok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 patchi çekiorum bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 deneyenler bilgi versin pls. wow'dan sıkıldıgım anlarda girip eglenceli vakit gecirmeye yarar biseyse ben de deniycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ya sallayın bunu Atlantica Online diyoruz, bu bildiğiniz şirin karakterli kor oyunu, bol grindli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 valla vakit geçirten zevkli oyun oyunlara ayırcak fazla vaktim olmadığı için wow u mowu bıraktım ama bu oyun can sıkıntısını alan bi oyun şimdilik ortalarda bug mug dolaşmıo sessiz sakin oynayıp kafa dinliosun güzel bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 op ilk açıldığında 10. level a kadar oynadım. Fakat sağdan soldan okuduğum yorumların çoğu düşük level larda bile çok fazla mob kesmek gerektiğiydi.Haliyle bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Belki ilerleyen lvllarda olabilir .... atlantica ya üye olamadikkii.... paso sayfa hata :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 20 civarı diye okumuştum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 basladim baslamayada,questlerin bi kısmı yarım yamalak kaldı.kara korsanlardan patlattık bayrağınıda alcakmısız unuttum ben onu,yalnız bayrak mayrak cıkmadı patlattıgımız gemilerden.neyse,nedicem,yokmu burda oynayan 2-3 cengaver,baslayalımda guild falan kuralım bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Revolution adında guildimiz var gayet güzel gidiyor. Bana oyunda KillerLord olarak ulaşabilirsin şuan için levelim 37/22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 oha iyi kasmışsın yalnız,ben daha 15'im eheha,dur ulaşıyım hemen,guilde girem,kim var çok bizden eleman varmı?Yoksa türkmü hepsi buarada KillerLord olarak ulasamıyorum,user does not exist diyo,Korax benim nick,ekleyiver direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ekledim ekledim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Şimdi oyun betadamı çıktımı ona göre başlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 oyun open beta ama charlar silinmeyecek bence başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Omg silinmeyecek ise asılalım biraz :) Gerçi Atlantica dan , sıra gelmedi lvl kasmaya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yok kanka silinmeyecek %100 emin ol var istibaratımız ben 38/22 oldum ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 süper 21/6 da benim ehea :) guildin noob'u :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 guild noob'u espirisnde noble yatıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 her noob'un altında bi aslan parçası yatar (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 şaka maka baya sardı ha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar