Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 bir arkada$imiz sormu$, bunun tam zittini o sirada aklimageldi, $imdi bende epox mainboard var, ancak CPU'nun fan'i cali$masina ragmen chassis fan cali$miyor, (kasada olan). amd'lerinde isinma durumlari var bildiginiz gibi, belli bi sicakliktan sonra ha$ere gibi oluyor, bu yuzden fani aktif etmek istiyorum, ancak bios'tan baktigimda nerede oldugunu bulamadim? nasil acabilecegime yardimci olabilecek biri olursa sevinirim.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 kablosu takılımıdır ? biostan ayar mayar yok öyle ottirik kasa fanı için bile biosa ayar koyacaklarsa adamların işi zor valla[signature][hline]fizban, 16 February 2004 19:46 tarihinde demiş ki: türkçe'min de, ingilizce'min de kuşağıma göre hayli hayli iyi olduğunu göz önüne alınırsak, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 eet takili ancak cali$miyor?[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 sari & siyah bir kablo ile bir kabloya baglaniyor, o kablnunda bir ciki$i hd'ye gidiyor. diger tarafi ise bo$, ancak bo$ tarafini sokacak bir yer yok tabi. (bo$ tarafida hd'ye giren gibi)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 abi ne hd si anakarta bağlanması lzm kasa fanının bi kablosu[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 obur tarafi bo$ diyorum ya, orada birle$en bir bolum var bir bolumude hd'ye gidiyor, gerekiyorsa resminide cekerim.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 feci sallamışım anakarta fln bağlanmıomuş ama sanki küçük 1-2 kablonun o şekilde anakarta takıldığını hatırlıorum. şimdi çıkaramadım onun ne olduğunu herneyse kendi kasama baktım we durum şöle: güç kaynağından çıkan bi grup kablo hdd den gelen bi grup kabloyla birleşio we bunların arasından daha uzun olan 2 kablo kasa fanına gidio[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 i$te bende fana giden 1 tane kablo var, oda hd kablosu ile birle$iyor, diger tarafida bo$, o bo$ tarafi takacak bir yer bulsam sanirim benim fanda cali$acak :p[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 fanın sağlammı bi yere takmak gerekmiyor öbür ucunu anlaşılan o hdd çalışıyosa elektrik sağlamdır hdd ye gelenden elektrik alıyodur fana 2 TEK kablomu gidiyo hdd den ki muhtemelen öledir bu şekilde bağlananında hiç bi ayarı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar