Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kasa fani nasil acilir?

Makaveli

Öne çıkan mesajlar

bir arkada$imiz sormu$, bunun tam zittini o sirada aklimageldi, $imdi bende epox mainboard var, ancak CPU'nun fan'i cali$masina ragmen chassis fan cali$miyor, (kasada olan). amd'lerinde isinma durumlari var bildiginiz gibi, belli bi sicakliktan sonra ha$ere gibi oluyor, bu yuzden fani aktif etmek istiyorum, ancak bios'tan baktigimda nerede oldugunu bulamadim? nasil acabilecegime yardimci olabilecek biri olursa sevinirim.[signature][hline]- never too old to learn!
Quaxis | Dmx
Sosyal ağlarda paylaş

kablosu takılımıdır ?
biostan ayar mayar yok
öyle ottirik kasa fanı için bile biosa ayar koyacaklarsa adamların işi zor valla[signature][hline]fizban, 16 February 2004 19:46 tarihinde demiş ki:
türkçe'min de, ingilizce'min de kuşağıma göre hayli hayli iyi olduğunu göz önüne alınırsak,
Sosyal ağlarda paylaş

feci sallamışım anakarta fln bağlanmıomuş ama sanki küçük 1-2 kablonun o şekilde anakarta takıldığını hatırlıorum. şimdi çıkaramadım onun ne olduğunu

herneyse kendi kasama baktım we durum şöle: güç kaynağından çıkan bi grup kablo hdd den gelen bi grup kabloyla birleşio we bunların arasından daha uzun olan 2 kablo kasa fanına gidio[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...