Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Arkadaşlar sunucuda nameserver kurulu. ns1.xxx.com ns2.xxx.com diye nameserverlar directadmin tarafından ayarlı. Bütün domainlerin A, MX ayarları vs.. tamamen doğru. Yalnız domainlere nameserver olarak ns1.xxx.com ve ns2.xxx.com göstermek kalıyor. Godaddy'de bu işlemi denediğimde "nameserver is not registered" diyor. Zaten xxx.com diyelim girerken nameserverına bakacak. Nameseverın ip adresini almak için de domaine bakacak bi döngü oluşuyo işin içinden çıkılmıyor. Ne yapacağımı şaşırdım vallaha kafam çalışmıyor gecenin bi saati oldu. Bi yardım edebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Host Summary'den ns1 ns2'yi ekledim 48 saate bişeler olabilir diyo hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Zuhzuhuzhz that's it :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar