DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 şimdi ben sticker alıcam ama güzel bişiler arıorum bulamadım da hani ondan nette dolandım örnek topladım istanbulda bulunacak bi yer ??? 1 2 3 4[signature][hline]bornozlu canavar
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 ne işe yarıcak bu sticker[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 gitara yapıştırcam[signature][hline]bornozlu canavar
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 yazıcı çıktısı al yapıştırıcı ile yapıştır...[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 gitara dedim lan oduna demedim[signature][hline]bornozlu canavar
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 o zaman al resimlri bir diskete at git ozalitçite kendin orada sticker olarak bastırt...[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 oluo mu lan öle bişi babacum ????[signature][hline]bornozlu canavar
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 evet... git yelkenci copy centera yapsınlar...[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 2 güzel. Oluyor öyle birşey.[signature][hline]"Why don't just we pull the trigger and create our own end?"
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 nerde ola ki o babacum[signature][hline]bornozlu canavar
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 kadıköyde eskinem minibüsler bir yerden dönüyor du ya rıhtıma doğru o yolun sonunda zaten kime sorsan gösterir[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi
Öne çıkan mesajlar