Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atlantica Online

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Thebes'te guildimiz var. Pek çok Türk arkadaşımız da var aramızda. Bir nation a üyeyiz. Düzenli nation ve guild dungeonları ve training center yapıyoruz. Guild crafting sürekli çalışıyor.

Her türlü yardımlaşıyoruz ^^
İlgilenen herkesi Thebes server'ında KANKA'ya bekleriz :)

Nili, IndigoBlue veya serhan'a fısıldayın, mail gönderin. Guild adlerden de başvurunuzu yapabilirsiniz.

Görüşmek dileğiyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
bence hic baslamayin. oyun rezil otesi olmaya devam ediyor. 114 oldum biraktim.

international versionda developer yok. yani asyadan ne geliyorsa adamlar onu ingilizceye cevirip koyuyor. ustelik oyuncularini zerre dinlemiyorlar. adamlar lvl cap'i 140 yaptigi patch'de daily questlere ve resetable questlere hayvan gibi nerf yapti. her patchde nerf geliyor. mesela kore versiyonunda cok fazla gold oldugu icin adamlar gold sink itemlar koyuyor ki gayet normal. ama iste bu denyolar bunu problemin olmadigi versiyona aynen koyunca ortalik dagiliyor. bildigin enflasyon oldu lan ahah.

1-100 200m exp isterken 100-130 9 milyar exp istiyor. ustelik simdi 140 oldu cap. quest zaten yok denecek kadar az ustune ustluk hayvan gibi nerf yedi. grind ile olacabilecek is de degil cunku en az 2-3 yil kasmak lazim (stamina olayi).

ben hayatimda bu kadar kumarin oldugu oyun gormedim. las vegas online felan olsa belki. neredeyse hersey bi box'dan sansa geliyor. hatta item mall'dan parayla aldiklarin bile SANS. 15$ verip mount kutusu aliyorsun ama sacma sapan scroll'lar felan cikiyor. 100$ verip alamayan adam bile var. bi de cok buyuk hayat degistiren item de degil bildigin mount anasini satim.

mercenary ve turn-based sistem cok iyi ama firma olduruyor iste.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yazikki söylediklerinde haklısın oyunun item mall ve stamina sistemi tamamiyle sömürü için yapılmış ama şunuda demişsin bu itemler oyuna cok fazla etki etmiyor buda doğru o zaman varsın olmasın. Bizim elemanların anlamadığı olay şu neden 140 olmak zorundasın ki her lvlde kendine göre lig mevcut lvl nin liginin hakimi oll ben 100 lvl saw bıraktım 2 sefer 2. sawda parada harcadım itemde aldım.

Oyunu bırakırkenki düşüncem para cok gidiyor ben bununla uğraşamam olmuştu o zamanlar deady diye bir arkadaşta vardı oyunda bu forumda bu konudan yola cıkarak arkadaş olmuştuk onunda 100 lvl üzeri carı vardı ve kuruş para harcamadan yapmıştı carı ama aramızdaki fark o sabırlı ben sabırsızdım.

Kısaca özetlersek paran varsa her oyunda olduğu gibi bu oyunada kısa sürede istediğin seviyeye geyirsin. Paran yoksa sabredeceksin sağlam bir guild içinde üstüne düşeni yapacaksın para kazanmak için 3-5 k nın hesabını yapacaksın.

Şuan tekrar başladım parasız bir yere gelmeye çalışıyorum şansıma ii bir guild içindeyim zoruma giden türkçe bilmemeleri :)benimde ingilizce bilmemem.

Thesaw ı unutmuşum onunda cok emeği ğeçmişti bana ikiside harbi insanlardı. buradan selam olsun onlara.
Sosyal ağlarda paylaş

pvp lvl'e gore degil iste. bildigin gibi division'a bolunmus durumda. mesela lvl 106 adam biraz iyi pvp yapiyor division 2-3'e yukseliyor. bu seferde lvl 130+ adamlarla karsilasiyor. arada inanilmaz gear farki oldugu icin hic sansin olmuyor. he bilerek kaybedip division dusurursen bu seferde lvl 80 adamlarla karsilasiyorsun. durum tam tersine donuyor.

kendi leveline gore karsilasma cok cok nadir. iyi oynarsan seni dumduz edecek heriflerle karsilasiyorsun kotu oynarsan dumduz edecegin adamlarla. cok cok dengesiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Para kazanmanın binbir türlü yolu var. Çayırlarda çimenlerde koşup, kasmayı, kastırmayı sevmeyen, genelde community'le ilgilenen bir oyuncu olarak pekçok şeyi tek kuruş harcamadan aldım. lvl90lardan sonra gerçek parayla satın alınabilecek herşeyi rahatlıkla alabilirsiniz birazcık para kazanma yollarına eğilerek. Bana göre hala piyasadaki en iyi free online oyunlardan biri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...